EkonomijaKultura

Ivana Bojović Šević – vlasnica firme “Fini” iz Beograda

1.51Kpregleda

Čast nam je da vam predstavimo našu mladu i uspešnu Čačanku, članicu Udruženja Čačana u Beogradu, akademsku slikarku Ivanu Bojović Šević. Ivana je vlasnica firme “Fini” iz Beograda koja predstavlja slatku malu manufakturu za proizvodnju najfinijih poslastica.

Ivana je rođena u Donjoj Trepči kod Čačka, a u Čačku je završila Osnovnu školu “Vuk Karadžić” i čačansku Gimnaziju. Potom odlazi na studije u Beograd gde diplomira na Fakultetu likovnih umetnosti i u početku radi kao profesor likovne kulture u školi. Od 2013. godine, po prekidu profesorskog angažmana, svoju strast ka bojama, oblicima, vizuelnoj lepoti, prefinjenosti ukusa i estetici preliala je u svoje slatke kreacije. Bademi, pistaći, vanila sa Madagaskara, belgijska čokolada samo su neki od čarobnih visokokvalitetnih sastojaka iz Ivanine kuhinje koji se uz puno ljubavi i pažnje, pod njenim budnim okom, pretvaraju u čarobne poslastice koje mame osmeh i vraćaju radost življenja. Stariji, a pogotovo najmlađi, bačeni su na slatke muke da se odluče i odaberu između makarona sa desetinama različitih ukusa, eklera, čoko-liza, krempita ili raznih vrsta torti. Svi proizvodi su sa puno pažnje i najfinijih emocija ručno izrađeni, maksimalno sveži, a po želji kupaca i zapakovani u prefinjenu i luksuznu ambalžu koja može biti brendirana. Pored slatkog tu je i slani program u kome se posebno ističu francuski kroasani. Firma je polako rasla, uz povećanje obima posla, pa je Ivana morala zaposliti još saradnica, a našto kasnije priključio joj se i suprug Branko, u početku povremeno pomažući, a potom i potpuno. “Fini” se po želji mušterija bavi i kompletnim keteringom i dostavom proizvoda, a moguća je izrada posebnih torti i kolača po narudžbini. Za sada imaju jednu svoju “Fini” poslastičarnicu u ulici Svetozara Miletića broj 21 na Dorćolu, a ovih dana otvara se i druga u Mutapovoj ulici broj 21, takođe u Beogradu.

Drago nam je da u našem Udruženju imamo ovako nadarenu članicu koja je uspela da u vrlo kratkom vremenu ostvari svoja kako umetnička tako i poslovna stremljenja, u isto vreme stižući da bude predana mama i supruga. Želimo Ivani u budućnosti još puno sreće, zdravlja i uspeha kako na poslovnom, tako i na ličnom i porodičnom planu. Svim članovima Udruženja Čačana u Beogradu, kao popodnevni predah od svakodnevne vreve, ili kao opušteni nedeljni izlazak, predlažemo da sa svojim najmilijima posete poslastičarnicu “Fini” i odaberu nešto iz njihovog prefinjenog slatkog programa.

Firma “Fini” – Oficijelni veb sajt
Portal “Moja firma” – Predstavljanje firme “Fini”

S poštovanjem,
UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar