Humanitarni rad

“NEKA SE SVAKO DETE RADUJE BOŽIĆU”

246pregleda
 Udruženje Čačana u Beogradu i ove godine se pridružuje Kolu srpskih sestara “Nadežda Petrović” iz Čačka u njihovoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji “NEKA SE SVAKO DETE RADUJE BOŽIĆU”. Cilj akcije je prikupljanje pomoći u novcugarderobi, hranislatkišima i sredstvima za higijenu za decu iz manje imućnih porodica našeg kraja, tako da srećno dočekaju i proslave božićne praznike. Akciji se pridružio veći broj firmi, organizacija, udruženja i pojedinaca iz Čačka i okoline.

U akciji možete učestvovati na dva načinaPrvi je uplatom novčane donacije na žiro račun Kola srpskih sestara “Nadežda Petrović” iz Čačka . Broj računa je 155–24079–38 Halk Banka a. d. Beograd (bivša Čačanska Banka a.d.), a na uplatnici treba staviti naznaku “Za božićnu humanitarnu akciju”Drugi način je preko donacije proizvoda za decu, i to garderobehraneslatkiša, igračakasredstava za higijenu i drugog. Posebno apelujemo na one naše članove koji mogu donirati polovnu dečiju garderobu koja je u dobrom stanju za nošenje da to zaista i učine. Nešto što se nama u datom momentu ne čini bitnim nekom može značiti mnogo.

Zainteresovani iz Beograda koji su u mogućnosti da doniraju stvari mogu ih predati u periodu od petka 11. decembra do utorka 22.12.2020. godine u periodu od 20h do 22h ispred Tržnog centra “Ušće” na Novom Beogradu (obavezno se javiti nekoliko sati ranije mejlom na udruzenjecacana@gmail.com ili SMS porukom na telefon 0637444801). Svi koji žive u Čačku donacije u robi mogu dostaviti u prostorije Kola Srpskih Sestara u ulici Cara Lazara 33 u Čačku (kontakt telefon 065/348-9000 Bojana).

Donacije u novcu: Račun Kola srpskik sestara, Čačak  155-24079-38 Halkbanka  sa naznakom  “Za božićnu humanitarnu akciju”  
Donacije u stvarima za decu (garderoba, slatkiši, igračke, sredstva za higijenu…)  mogu se predati u periodu od 11. decembra do 20. decembra 2020. god od 20h do 22h ispred Tržnog centra “Ušće” na Novom Beogradu (obavezno se javiti nekoliko sati ranije mejlom na udruzenjecacana@gmail.com ili SMS porukom na telefon 0637444801).

 
      Naši vredni članovi su se već u velikom broju odazvali ovoj akciji. Na slici ispod možete pogledati jedan deo do sada skupljene garderobe i ostalih stvari za decu. Deo donacija koje će naši članovi koji su ovih dana u Čačku lično predati Kolu srpskih sestara.

S poštovanjem,
UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

1 Comment

Ostavite komentar