Kultura

NOVOGODIŠNJA BERZA AKVARELA SA POPUSTIMA

Duško Milošević, Kule i gradine

175pregleda

Prenosimo vam poziv člana našeg Udruženja Čačana u Beogradu, arhitektepisca i slikara Duška Miloševića da posetite njegov sajt www.akvareli-kuleigradine.com pogledate njegovu novogodišnju berzu akvarela, uz prigodne popuste. Duškov poziv prenosimo vam u celosti.

Poštovani zemljaci, pozivam vas da posetite moj sajt www.akvareli-kuleigradine.com i prošetate se tim virtuelnim prostorom u kome caruju moja umetnička dela.

Zamislite da je to berza akvarela. Na toj berzi cene će ići samo dole, od 20-70 evra, zavisno od cena na sajtu, a raniji kupci mojih akvarela, imaće i do 100 evra popusta!!! Za neuramljene slike cene idu još 20 evra dole! …prošetajte po sajtu, odaberite šta vam se dopada i kroz poruku u inboksu uđite u cenjkanje, ubeđivanje… pa da malo, uz osmeh, trgujemo! Moglo bi i na 2-3 rate!!!

Kupljene slike, sa zadovoljstvom ću vam isporučiti na bilo koju beogradsku i čačansku adresu!!!

Bez obzira šta mislili o, evo već skoro, prošloj 2020-oj godini, ne možemo da je izbrišemo kao da nije ni bila, jer ona pripada našim životima. Ja je neću odbacivati, kao što nisam ni inflatornu 1993-ću, ni izbombardovanu 1999-tu. Tim više što je sasvim izvesno da će se tegobe 2020-te, nastaviti i u 2021-oj.

Pa što onda ne bismo pokušali da u ovo naše vreme ubacimo i ponešto lepoga!

Pozdrav,
Duško Milošević

Ostavite komentar