Humanitarni radSport

TROJKA IZ BLOKA po 4. put u Čačku

1.47Kpregleda

Humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki Trojka iz bloka, održaće se u nedelju 14. jula od 18.00  časova na Gradskom Trgu u Čačku.

Vašim učešćem na turniru direktno pomažete socijalno-ugrožene porodice sa četvoro i više dece. Prijava na turnir ostvaruje se simboličnom donacijom od 200 dinara. Sredstva prikupljena od učesnika i sponzora ovogodišnjeg turnira biće posvećena za unapređenje životnih uslova porodice Stojanović iz Mrčajevaca.

Na prethodna tri turnira učestvovalo je 455 učesnika, prikupljeno preko 770 hiljada dinara, a pomognute su tri porodice sa ukupnom vrednosti pomoći preko 2,2 miliona dinara.

DOBRODOŠLI!

Prošao MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne za plemenitu akciju Marka Kešelja i Miroslava Raduljice uz pomoć organizacije Srbi za Srbe!
Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2005. godine prikupila je preko tri miliona evra i pomogla više od 2.300 porodica koje žive širom Balkana! Kroz ideju TROJKA IZ BLOKA do sada je od 2012. godine organizovano više od 300 različitih turnira u gradovima širom sveta – na čak tri kontinenta! Uz pomoć više od 20.000 takmičara prikupili smo preko  45 miliona dinara od čega je izgrađeno i renovirano 30 kupatila, 26 kuća, jedno porodilište i jedna zdravstvena ambulanta.

VIDIMO SE, BUDI I TI DEO TROJKE IZ BLOKA!!!

Ostavite komentar