Sport

Čačak i Smederevo poslednje stanice RODA 3h3 prvenstva Srbije

139views

Ovog vikenda očekuju nas još dva turnira u okviru RODA prvenstva Srbije, koja će ujedno biti i poslednje prilike za ekipe da obezbede plasman u veliko finale.

Prva stanica ovog vikenda je Smederevo, gde će se prvi put održati turnir B kategorije. Na Centralnom gradskom trgu imaće priliku da se takmiče i seniori i juniori, koji će potražiti svoje mesto na završnom turniru. Za najbolju ekipu obezbeđen je i ček na 120.000 dinara, dok će drugolasirana biti nagrađena sa 20.000 i sportskom opremom Košarkaškog saveza Srbije. Kada je u pitanju juniorska konkurencija, za najbolji tim je osigurana novčana nagrada u iznosu od 10.000 dinara, dok će srebrna ekipa biti nagrađena sportskom opremom.

Već narednog dana, u nedelju, RODA karavan seli se u Čačak, koji je ujedno i poslednja stanica ove sezone pre velikog finala. Po četvrti put će ovaj grad kraj Morave biti domaćin srpskim basketašima, a takmičiće se seniori, juniori i kadeti. Kao i do sada, za najbolje ekipe su obezbeđene vredne nagrade. Osim slota za učešće na završnom turniru, pobedniku u seniorskoj konkurenciji pripada i ček na 100.000 dinara, dok će se drugoplasirani okititi sportskom opremom, kao i čekom u iznosu od 20.000 dinara. Za najbolje juniore i kadete su takođe obezbeđene vredne robne nagrade Košarkaškog saveza Srbije.

Uzbudljiva sezona je iza nas, mnogo turnira je održano širom Srbije, a kako se veliko finale bliži, nema sumnje da će sve ekipe dati sve od sebe da se nađu u Novom Sadu.

IZVOR: KSS

Ostavite komentar