Kultura

“Šar planina”

427views

Već duži niz godina Udruženje Čačana u Beogradu je pobratimljeno sa Udruženjem srpsko-makednoskog prijateljstva “Šar planina”. I ove godine to udruženje organizuje svoje tradicionalno Makedonsko veče. Tim povodom pozivaju sve članove Udruženja Čačana u Beogradu, kao i druge ljubitelje makedonske muzike, običaja i tradicije da im se pridruže na ovoj lepoj proslavi.

Proslava Udruženja “Šar planina” biće upriličena u subotu 7. decembra 2017. godine sa početkom od 19 časova, a biće održana u sali Doma Vojske Srbije (donja sala Doma vojske, ulaz iz Francuske ulice) Ulica Braće Jugovića 19 u Beogradu. Uz bogat meni, kulturno-umetnički program, učešće vrhunskih muzičkih orkestara  i pevača iz Makedonije, kulturno-umetničkih društava, plesnog ansambla Pozorišta na Terazijama i drugih dobar provod je zagarantovan. Za sve informacije u vezi proslave, kao i rezervaciju i kupovinu karata možete se obratiti putem telefona sledećim članovim Udruženja “Šar planina”: Sonja 065/616-60-57, Krume 063/816-52-82, Marija 065/534-18-60 i Sonja 069/254-60-82.

      Svima koji se odluče da posete Makedonsko veče želimo prijatan provod, a našem pobratimskom Udruženju “Šar planina” želimo uspešnu i veselu proslavu uz nadu da ćemo se još dugo ovako okupljati i družiti.

S poštovanjem,
UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar