Uncategorized

1151. Humanitarni tiket u podne: Miodrag Simeunović tipuje za lečenje devojčice Une Bihorac

Nekadašnji glavni i odgovorni urednik Sportskog žurnala cilja plemeniti dobitak od preko 600.000, 00 dinara!

1.14Kpregleda

Glumica Milena Pavlović Čučilović postala je 181. dobitnica u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne. Srpska glumica sastavila je sjajan tiket sa koeficijentom 20.89 za ukupni dobrotvorni dobitak od 208.900, 00 dinara. Milena je pomenutu sumu namenila za Udruženje “Debra” – decu leptire koja boluju od bulozne epidermolize .

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.254.290,00 dinara.

Današnji gost i učesnik plemenitog listića je Miodrag Simeunović. Reč je o dugogodišnjem glavnom i odgovornom uredniku Sportskog žurnala koji nas je podsetio  da je ovaj dnevni sportski list počeo sa radom 17. maja 1990. godine i da uskoro puni tri decenije postojanja. Rođen je u Koceljevi sredinom 1945. godine. Novinarski vek je proveo u Kući Politike. U Ekspres politici prošao je put od novinara, preko urednika, sve do najodgovornijih funkcija. Izveštavao je sa Olimpijskih igara iz Los Anđelesa, a 1993. postaje glavni urednik Sportskog žurnala. Na ovoj funkciji proveo je 12 godina.

Simke, dobitnik nagrade za životno delo USNS – a, potencijalni dobitak namenio je za lečenje devojčice Une Bihorac. Naš gost je odlučio da na plemenitom listiću mesto nađu četiri utakmice:

Krećemo od duela LIVERPUL – MANČESTER SITI. Super kup Engleske koji se održava na Vembliju uz podatak da bolji međusobni skor ima Liverpul, 25:15:10. Takođe, i najubedljiviju pobedu nad Građanima od 6:0. Poslednji okršaj dobio je Siti sa 2:1. Tokom pripremnih utakmica Crveni su ostvarili učinak od 4:1:3, a Građani su prilično ubedljivo rešili četiri meča, jedan su izgubili nakon produžetka. Kod oba rivala pojedini igrači kasnije su se priključili ekipama pa je kao i uvek konačni pobednik pod upitnikom.

“Da pokušam sa jedinicom na Liverpul”.

Prelazimo u Austriju, prvenstveni okršaj SALCBURG – MATERZBURG. Domaći sastav ima najubedljiviju pobedu od 7:0, ali i bolji mređusobni skor, 36:5:15. Timovi su šampionat otvorili sa pobedama, a klub iz Mocartovog grada imao je seriju od pet pobeda i poslednji prijateljski poraz od Čelsija, 3:5. Gosti su u seriji od četiri remija i dva trijumfa. Jedan je od 10:0.

“Neka bude prelaz iz jedan u jedan”.

Naš plemeniti kladilac opredelio se za još jedan prelaz na utakmici iz belgijskog šampionata MUSKORON – ANDERLEHT. Gosti imaju bolji skor, 3:0:7, a najubedljivija pobeda je od 7:0. U prvom kolu domaći su ostvarili minimalac dok je gost ostao bez poena. U fazi priprema Muskron je imao po tri pobede i remija, uz jedan poraz. Anderleht je nanizao tri poraza, trenutak je za prekid serije.

“Iz iksa u dvojku”.

Poslednja utakmica stiže nam sa Pirineja, BENFIKA – SPORTING. Finale Super kupa Portugalije na neutralnom terenu. Orlovi imaju niz od četiri pobede sa jednim primljenim golom. Lavovi na poslednja četiri meča imaju po dva remija i poraza, poslednji poraz je od Valensije. Benfika ima bolji skor, 23:11:15.

“Da završimo kako smo počeli, jedinicom”, konstatovao je naš gost kog smo podsetili da se ukupna suma, koju je kompanija MOZZART donirala samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.254.290,00 dinara.

U javnosti veliki odjek izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 76 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…U petak MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni bet partner FSS – a, ali i KSS – a i svesrdno pomaže košarkašima da se pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Da se podsetimo nekih od poslednjih dobitnika: košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću. Još jedan zagarantovani iznos od 20.000, 00 dinara ostvario je fudbaler Vukašin Jovanović kao 179. dobitnik u našem plemenitom listiću, a predposlednji 180. dobitnik je istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara. Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.  Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Poslednja dobitnica u Humanitarnom tiketu u podne je glumica Milena Pavlović Čučilović sa sjajnih 208. 900, 00 dinara.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić i Milena Pavlović Čučilović.. Dakle, imamo 42 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Miodraga Simeunovića dobitak će biti doniran i za Udruženje mladih “Fokus”, Kozarska Dubica. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR:MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar