Humanitarni radSport

1158. Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Aco Matović tipuje za Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić”

Trener u stručnom štabu Partizana očekuje pobedu Lila!

85views

Trenersku karijeru počeo je u čačanskom Borcu gde je sa Ivanom Drobnjakom vodio „klasu 1986“. Potom je prešao u Partizan gde je trenirao kadete, juniore i mladi tim. Oprobao se sa prvim timom Superfunda da bi sledeća stanica bio grčki AEK. Jedno vreme je proveo u stručnom štabu podgoričke Budućnosti kao asistent Vladi Šćepanoviću. Aleksandar se vratio u “crno – beli” tabor, ali kao trener u stručnom štabu prvog tima. Samostalno je vodio ekipu nakon odlazaka trenera Miroslava Nikolića i Nenada Čanka, ali i u par navrata u eri aktuelnog stratega Andrea Trinkijerija.

Bio je instruktor reprezentacije Srbije za godište 1991. gde su igrali Musli, Jaramaz… Pre toga je asistirao trofejnom treneru Dejanu Mijatoviću za selekcije do 18 i 19 godina.

A pre Atine, Aleksandar Aco Matović je u Sjedinjenim Američkim Državama radio pripreme za draft i to sa više poznatih igrača poput Gorana i Zorana DragićaKleja TompsonaDehuana KukaDžoša Robertsa i Arona  Gordona. Matović je poznat po individualnom radu sa mnogim našim,bivšim i sadašnjim velikim igračima poput Vladimira Radmanovića, Predraga Drobnjaka, Miloša Vujanića, Uroša Tripkovića, Miroslava Raduljice, Save Lešića, Tadije Dragićevića, Ivana Radenovića, Nikole Radičević, Milana Mačvana, Bogdana Bogdanovića, Nemanje Bjelice, Vladimira Lučića, Dragana Milosavljevića, Nikole Vučevića…Dakle, srađuje sa većinom aktuelnih reprezentativaca od kojih realno očekuje medalju sa SP u Kini.

“Generalno, imamo kvalitet za medalju. Što bude sjajnija to će biti draže za sve nas”, kazao je za Mozzart Sport Aco Matović i prešao na plemenito tipovanje.

Krenuli smo iz Holandije, HERENVEN – FAJENORD. Domaći su startovali ubedljivom pobedom, gosti remijem. Herenven je bez poraza na poslednje četiri utakmice. Klub iz Roterdama izgubio je par kontrolnih mečeva, ali je sa 4:0 savladao gruzijski Dinamo. Istorijski gledano međusobni skor je 14:14:28.

“Očekujem minimum četiri gola na meču”.

LIL – NANT je sledeći duel na humanitarnom tiketu. Međusobni odnos je 19:12:9, uz najubedljivije pobede od po 3:0. Olimpik je imao niz od pet pobeda u kontrolnim utakmicama, ali je izgubio poslednje dve, od Rome i Selte. Kanarinci su većinu provera dobili, poraženi su od Bresta.

“Bodovi ostaju u Lilu, kec”.

Naredna stanica je Danska, HORSENS – MIDTJILAND. Nakon četiri kola gosti imaju maksimalan učinak. Domaći su na polovičnom skoru. Rendžers je prekinuo pozitivan niz današnjeg gostujućeg sastava jer je u Ligi Evrope slavio sa 2:4. Horsens je izgubio od Kopenhahena, ali je savladao Brondbi. Gosti imaju ubedljivo bolji međusobni odnos pobeda i poraza, 4:6:29.

“Još jednom pokušavam sa brojem golova, nek bude tri plus”.

Najinteresantnija utakmica na dobrotvornom tiketu stiže sa Ostrva, MANČESTER JUNAJTED – ČELSI. Plavci imaju nešto bolji statistički skor, 21:22:25, uz najubedljiviju pobedu od 5:0. Crveni đavoli imaju niz od šest pobeda, poslednji nad Milanom. Klub iz Londona na poslednjih deset mečeva ima jedan poraz i to minimalan. U aprilu ove godine bilo je nerešeno, 1:1.

“Verujem da će timovi želeti da startuju sa tri boda, ali I da će se obe mreže zatresti, gol, gol”.

Plemeniti listić Aleksandar zaključuje u Belgiji, MUSKRON – GENT. Nakon prva dva kola rivali imaju po četiri boda. Muskron ima niz od po tri pobede i remija. Gent na poslednjih 10 mečeva ima samo dva neuspeha. Gosti imaju bolju međusobnu statistiku, 3:0:7.

“Da pokušam sa dvojkom”, konstatovao je naš plemeniti kladilac kog smo upoznali sa činjenicom da je glumica Milena Pavlović Čučilović postala je 181. dobitnica u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne. Srpska glumica sastavila je sjajan tiket sa koeficijentom 20.89 za ukupni dobrotvorni dobitak od 208.900, 00 dinara. Milena je pomenutu sumu namenila za Udruženje “Debra” – decu leptire koja boluju od bulozne epidermolize .

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.254.290,00 dinara.

MOZZART za SP u Kini, kao ekskluzivni beting partner KSS – a, planira sjajnu humanitarnu akciju koja će pobrati velike simpatije u Srbiji i regionu. Svaki poen naše reprezentacje kompanija nagrađuje sa po 1000, 00 , a svaku trojku sa po 10.000, 00 dinara. Ukupni saldo kompanija MOZZART doniraće u humanitarne svrhe. Plemenito!

Znate već, u javnosti veliki odjek izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 76 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…U petak MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni betinng partner FSS – a, ali i KSS – a i svesrdno pomaže košarkašima da se pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Da se podsetimo nekih od poslednjih dobitnika: košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću. Još jedan zagarantovani iznos od 20.000, 00 dinara ostvario je fudbaler Vukašin Jovanović kao 179. dobitnik u našem plemenitom listiću, a predposlednji 180. dobitnik je istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara. Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.  Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Poslednja dobitnica u Humanitarnom tiketu u podne je glumica Milena Pavlović Čučilović sa sjajnih 208. 900, 00 dinara.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić i Milena Pavlović Čučilović.. Dakle, imamo 42 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Aleksandra Matovića dobitak će biti doniran i za Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR: MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar