Humanitarni radSport

1180. Humanitarni tiket u podne: Vladimir Lučić tipuje za Milicu Majkić

111views

 

Kompanija MOZZART je za Mundobasket u Kini, kao ekskluzivni beting partner KSS – a, pripremila sjajnu humanitarnu akciju koja ubira simpatije u Srbiji i regionu. Svaki poen naših Orlova kompanija nagrađuje sa po 1000, 00 , a svaku trojku sa po 10.000, 00 dinara. Ukupni saldo kompanija MOZZART doniraće u humanitarne svrhe. Za prvih 105 poena srpskih reprezentativaca, protiv Angole, MOZZART će u humanitarne svrhe donirati fenomenalnih 196.000, 00 dinara. Sjajno, zar ne?

Idemo dalje sa našim Humanitarnim tiketom u podne, ali i sa akcijom “Više od koša” jer danas na kineski parket ponovo istrčavaju naši zlatni momci. U 13.30 po našem vremenu Srbija igra protiv Filipina, idemo po nove plemenite poene, a tačno u podne reprezentativac Vladimir Lučić gost je dobrotvornog listića.

Beograđanin je košarkašku karijeru počeo u Radničkom, nastavio je u Atlasu, Superfundu, Partizanu, Valensiji, Bajernu…Sa “crno – belima” ima pet domaćih titula, po četiri Kupa Radivoja Koraća i regionalna prstena. Kina mu je talična jer je u Šenženu uzeo zlato na Univerzijadi, a ima i srebrnu medalju sa kontinentalnog prvenstva. Lučić je ponikao u sportskoj porodici u kojoj su bili aktuelni fudbal, tenis, odbojka, roleri, skejt…I sam Vlada je do osamnaeste godine trenirao fudbal, navijač je Liverpula, kad je prelomio i maksimalno se posvetio košarci. Oženjen je i ima ćerkicu.

Naš humanitarni kladilac opredelio se za tri utakmice. Prva stiže iz Nemačke, ŠTUTGART – BOHUM. Švabe žele povratak u Bundesligu, startovali su sap o dve pobede i remija. Bohum u Cvajti ima dva nerešena ishoda i toliko poraza. Pozitivan niz Štutgarta traje sedam utakmica, poslednja je bila bez golova. Bohum je obe utakmice koje je remizirao odigrao sap o 3:3. Bolju međusobnu statistiku ima domaći tim, 16:12:5.

“Neka dođe tri i više golova”.

Iz Cvajte se selimo u Drugu ligu Francuske, GRENOBL – LANS. Međusobni skor je 0:2:2.  Domaći imaju tri remija i četiri boda manje od rivala. Avr je u poslednjoj prvenstvenoj utakmici savladao Grenobl sa 3:1, a istim rezultatom nešto ranije i Lans. Gosti su poslednju utakmicu dobili pošto su bolje izvodili penale u kup takmičenju.

“Da se okušam sa dvojkom”.

Selimo se na Ostrvo, u Republiku Irsku, SLIGO – DUNDALK. Gosti su lideri lige, a Roversi drže sredinu tabele. Sligo je poslednje dve utakmice dobio sa 4:2 i 6:2. Dundalk je u seriji od pet trijumfa. Istorijski gledano skor je 12:8:20, a obe ekipe su dobijale sa po 5:0.

“Još jedna dvojka”, zaključio je Lučić koji potencijalni dobitak usmerava za lečenje trogodišnje Milice koja ima neurmetaboličke probleme i potrebna su ispitivanja i lečenje u inostranstvu.

O društveno odgovornim aktivnostima kompanije MOZZART ima šta da se kaže.

Veliki odjek u javnosti, naročito košarkaškoj, izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 77 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu. U Čuburskom parku, svečano je otvoren novi teren posvećen “Zlatnim momcima” – osvajačima medalja na Svetskim prvenstvima.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal. Naša kompanija je ekskluzivni betinng partner FSS – a, ali i KSS – a i član je sponzorskog pula FK Crvena zvezda.

Mozzart  je generalni sponzor sporta na BU. Kompaniji je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne, sa poslednjim dobitnim tiketom, popela se na fantastičnih 13.338.790,00 dinara.

Da se podsetimo nekih od poslednjih dobitnika: košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću. Još jedan zagarantovani iznos od 20.000, 00 dinara ostvario je fudbaler Vukašin Jovanović kao 179. dobitnik u našem plemenitom listiću, a predposlednji 180. dobitnik je istoričar  Dejan Ristić sa 166.700, 00 dinara. Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.  Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”. Selektor Srbije i trener Virtusa Aleksandar Sale Đorđević bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Jedna od poslednjih dobitnica u Humanitarnom tiketu u podne je glumica Milena Pavlović Čučilović sa sjajnih 208. 900, 00 dinara. Nedavno  je, odlukom našeg menadžmenta,  legendarni Dragan Džajić imao zagarantovani dobitak od 20.000, 00 dinara koje doniramo na Ub. MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne ima i 183. plemenitog dobitnika. Reč je o košarkašu Olimpije Milana Vladimiru Micovu koji je ispisao dobrotvorni listić za sjajnih 64.500, 00 dinara. Dobitak je namenio za novosadski centar “Živeti uspravno”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić i Milena Pavlović Čučilović.. Dakle, imamo 42 člana kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Vladimira Lučića dobitak će biti doniran i za Socijalno – gerijatrijski centar, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

IZVOR:MOZZART SPORT

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar