Humanitarni radMozzart

1514. Humanitarni tiket u podne: Perica Krstić tipuje za niški klub “Mara” u kome treniraju deca sa posebnim potrebama

Trofejni srpski trener od Đenove očekuje jedinicu!

167pregleda

Fudbal je počeo da trenira u niškom Radničkom. Ubrzo je upisao fakultet, a potom postao i trener koji sada ima 50 godina radnog staža. Od toga Perica Krstić je 31 godinu bio selektor ženskih reprezentacija svih nekadašnjih država. Ubedljivo je naš najtrofejniji trener sa preko 40 titula i osvojenih pehara.

Perica smatra da ukoliko neko svim silama želi da ostvari cilj, uz veliku upornost, ostvarće ga. Za danas Krstić ima cilj da pomogne klubu “Mara” koji radi sa decom sa posebnim potrebama.

Ukoliko “prođe” dobrotvorni listić kompanija Mozzart će niškom timu donirati 115.100 dinara. Želimo Perici puno kladilačko – humanitarne sreće!

Startujemo iz Škotske, SELTIK – HAMILTON. Prvo kolo Premijer lige u koje Seltik ulazi sa dva trijumfa, toliko poraza i remijem. Gosti su odigrali jednu kontolnu utakmicu koja je okončana sa 2:2. Najubedljivijapobeda Seltika nad rivalom je od 8:1, a skor je 24:2:1. Domaći su poslednji okršaj dobili sa 4:1.

“Tri plus”.

Mozzartovom plemenitom kladiocu igrački uzor bio je Milutin Šoškić, trenerski Miljan Miljanić sa kojim je kasnije postao dobar prijatelj. Simpatizer Partizana sada nas vodi na meč BODO – STROMSGODSET. Domaći imaju sjajan start deset pobeda i jedan remi. Rivali imaju deficit od 16 bodova, ali su poslednju utakmicu dobili sa 3:1. Približna je međusobna statistika, 11:2:10, a najubedljivije pobede su od 5:0 Boda i 4:0 gostujućeg tima. Gosti su oslabljeni za dvojicu startera.

“Od dva do četiri gola”.

Za jednu od najdražih utakmica Perica Krstić izdvaja duel u Francuskoj na takmičenju koje je bilo preteča današnje Lige šampiona. Rapsodija njegove ekipe, trijumf u finalu od 3:0. Trener koji je vodio preko 1.800 utakmica, 142 reprezentativne sada se fokusira na Seriju “A”. Prvo na duel ĐENOVA – VERONA. Domaći imaju malo bolji međusobni skor, 8:8:6, ali je Verona sa 2:1 rešila poslednji okršaj sa Đenovom. Verona može samo da popravi plasman, a Đenovi su bodovi ključ opstanka mada im poslednji poraz od 5:0 ne uliva nadu.

“Jedinica”.

BOLONJA – TORINO je naredni duel na dobrotvornom listiću. Fjorentina je u poslednjem kolu sa 4:0 dobila Bolonju. Roma je slavila nad Torinom. Gosti su dobili poslednji okršaj sa Bolonjom, bilo je 1:0. Torino ima veće kadrovske problem pre ovaj bitan duel.

“Gol, gol”.

Nastavljamo dalje sa Serijom “A”, LEĆE – PARMA. Domaćin ima imperative trijumfa. Sa 2:1 dobio je poslednji meč, a Parma je istim rezultatom izgubila. Oba tima imaju problem sa povređenim igračima, Parma veće. Gosti imaju bolji međusobni skor, 1:8:113.

“Tri plus”.

Radno aktivan i u 77 godini Perica za kraj današnjeg plemenitog listića ostavlja meč SASUOLO – UDINEZE. Međusobna statistika je ujednačena 4:5:4, a klub iz Udina je dobio poslednji okršaj sa 3:0. Sasuolo je svoj poslednji meč dobio sa 5:0. Utakmica nema veći takmičarski značaj.

“Očekujem minimum gol u prvom odnosno makar dva gola u nastavku utakmice”.

Našeg trofejnog trenera upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

MOZZART je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirao 15.711.389, 00 dinara. Nekadašnji golman Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000, 00 dinara. Ukupno 209. po redu u dobrotvornom tiketu.
Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.
MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000, 00 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.
Obaveštenje važno za Republiku Srpsku!
Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa težim i kombinovanim smetnjama “MOJA LUKA”, Banja Luka.Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.
IZVOR: MOZZART SPORT
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar