Humanitarni radMozzart

Humanitarni tiket u podne: Bratislav Braco Jeković tipuje za Udruženje za cerebralnu i dečju paralizu južnobačkog okruga “Sunce”

691pregleda
Beograđanin Bratislav Jeković koji vuče korene iz Čačka, grada košarke, potencijalni dobitak usmerava za Udruženje za cerebralnu i dečju paralizu južnobačkog okruga “SUNCE”.
Inače, Braco je upravo  završio FON, očekuje ga još diplomski rad, a verovatno i master. Sin je Srđana Jekovića Mrguda odličnog košarkaša čačanskog Železničara i mnogih srpskih klubova. Jedno vreme Srđan je bio u stručnom štabu Crvene zvezde. Deda Miroslav ima veze sa rukometom, a stric Dragan je poznati kamerman sa Nove S i čovek iz grada. Sestra Ana je odbojkašica Zvezde i Srema.
Dojučerašnji košarkaš Vršca Bratislav Jeković je za Mozzart Sport kazao:
“Poslednja sezona u Vršcu bila je dobra. Na početku sezone  promenio se trener, došao je Vlada Đokić koji je imao nešto drugačije zahteve od igrača. Imali smo baš mlad tim u kome smo Miloš Dimić i ja bili najstariji igrači. Bilo mi je malo neobično da sa 25 godina budem drugi najstariji košarkaš u timu. Međutim, momci su bili sjajni”.
Šta Vas dalje očekuje u karijeri?
“Slobodan sam igrač, ali sam neke razgovore obavio sa trenerom Vladom Đokićem koji je sa našim mlađim reprezentativnim selekcijama. Nastavićemo razgovore o produžetku saradnje, pa ćemo videti da li ću ostati u Vršcu”.

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Ostavite komentar