Humanitarni radMozzart

1754. Humanitarni tiket u podne: Slaviša Čurović tipuje za porodicu Ćupić sa šest sinova

Naš glumac očekuje plemeniti dobitak od 112.100 dinara!

54pregleda

Srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac Slaviša Čurović danas će sastaviti MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne. Bogatu glumačku karijeru gradio je u filmovima i serijama kao što su “Mali Budo”, “Dnevnik mašinovođe”, “Ubice mog oca”, “Psi laju vetar nosi”, “Južni vetar”, “Žigosani u reketu”, “Bela lađa”, “Moj rođak sa sela”, “Crveni mesec”, “Otac”, “Strahinja Banović”, “Preživeti Beograd”, “Igra sudbine”, “Mrak” …Naravno, ne smeju se zaboraviti ni mnogobrojne uloge u Crnogorskom narodnom pozorištu.

Od najranijih dana zaljubljenik je u sport, košarku i boks koji godinama komentariše na televiziji Arena sport. Poznatom glumcu ljubav prema boksu usadio je otac koji ga je vodio na mečeve podgoričke Budućnosti. Zorom se budio da bi gledao mečeve Mate Parlova.

Veruje u drugu životnu šansu, privržen je ćerki,  satkan je od volje i principa, a primarna su mu prijateljstva…

I u današnjem dobrotvornom tiketu kompanije Mozzart želi da pomogne porodici

Startujemo sa utakmicom iz Afričkog kupa nacija, EGIPAT – KOMORI. Selekcije imaju po devet poena, a domaći su bez poraza na sedam poslednjih duela. Na ostrvu poslednji okršaj dve selekcije okončan je bez golova. Takođe, gosti imaju niz od sedam utakmica bez poraza.

“Očekujem minimum po gol u oba poluvremena”.

Izvor: Mozzart Sport

https://www.mozzartsport.com/nekategorizovano/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-slavisa-curovic-tipuje-za-porodicu-cupic-sa-sest-sinova/382863

 

 

Ostavite komentar