Ekonomija

653pregleda

U petak, 18. oktobra studenti Fakulteta Primenjenih umetnosti i Visoke tekstilne strukovne škole za dizajn, tehnologiju i menadžment iz Beograda posetili su kompanju TIFFANY Production sa željom da se dodatno upoznaju sa procesom proizvodnje i svoja teorijska znanja dopune praktičnim.

Oko 40 studenata razmenili su iskustva i informacije sa mladim kreatorima koji čine kreativni tim kompanije TIFFANY ali i prisustvovali, kako kažu, njima jako zanimljivom delu procesa proizvodnje – oplemenjivanju i doradi gotovih odevnih predmeta u lavanderiji kompanije.

„Svedoci smo da se modna industrija vraća na velika vrata i da sve više jača u poslednjih par godina. Kako bi taj rast bio održiv neophodna je  mladost, kreativnost i dosta energije koju ovi mladi poseduju. Iz tog razloga nam je veliko zadovoljstvo da postoji interesovanje studenata za rad naše kompanije. Ko zna, možda baš neko od njih bude deo podmlatka u budućem vremenskom period. Ovo je druga poseta koju smo imali u toku ovog meseca. Prethodno su nas  posetili srednjoškolci iz Tehničke škole „Mileva Marić Ajnštajn„ iz Novog Sada. Naša vrata su uvek otvorena za one koji su željni znanja.„ izjavila je Tamara Karapanžić marketing menadžer.

PR

Ostavite komentar