MozzartSport

Borac Mozzart je izgubio dobijeni meč protiv Igokee

Da će se košarka igrati i sutra potvrdili su nam, nakon prijateljskog zagrljaja, Rebrača i Nakić juniori!

384pregleda

Jutro je pametnije od večeri. To važi i za sumiranje utisaka nakon poraza Borac Mozzarta od Igokee. Svi su, pred utakmicu, znali da će biti teško upisati bodove protiv kvalitetne ekipe iz Laktaša, ali…”Prežaljeni” gosti su dobili izgubljenu utakmicu koju je gledao i legendarni Vlada Dragutinović.

„Frenklin, u jednom momentu, nije mogao da se iskontroliše, trener Mijatović ga je izvukao iz igre i Borac je izgubio ritam. Kad izgubiš ritam igre, u napadu, teško se vraćaš. Šteta, stvarno su igrali fantastično, lepo, agresivno u divnom ambijentu. Igokea ima Jošila, Jeremića, centre…ide se dalje“, kazao je Dragutinović.

Šta se može očekivati u sutrašnjem derbiju?

„Iskreno, bez Pantera mnogo teško. Sutra Zvezda ima određenu prednost. Malo više očekujem od Balše Koprivice“.

Kad ste pomenuli Balšu Koprivicu večeras smo gledali decu Vaših prijatelja Iva Nakića, u gostujućem timu, i Željka Rebrače, u redovima Čačana. Šta od njih očekujete?

Pa došao sam i njih da posmatram, Maria i Filipa. Na naslednicima je da rade, genetiku imaju“, zaključio je Vlada Dragutinović.

Iskoristili smo priliku da napravimo zajedničku fotografiju Nakića i Rebrače juniora koji su za Mozzart Sport kazali:

„Drago mi je da igramo košarku i da nastavljamo neku tradiciju. Trudim se da makar malo stignem slavnog oca“, kazao Filip, a Mario se nadovezao:

“Takođe smatram da teško možemo da dosegnemo slavu i kvalitet očeva, ali trudićemo se“.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin/MS

 

 

 

Ostavite komentar