MozzartSport

Obnarodovana sportsko – poslovna saradnja čačanskog Borca i kompanije Mozzart

U dvorani kraj Morave ugovor su parafirali predsednici Mozzarta Boban Prodanović i Borca Predrag Pantović!

571pregleda

U sali za medije dvorane kraj Morave, održana je prezentacija saradnje između košarkaškog kluba Borac Mozzart i kompanije Mozzart.

Na promociji je zvanično obelodanjena saradnja između ABA ligaša iz Čačka i regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću. Kompanija Mozzart, koja posluje na više kontinenata, donela je odluku da postane naslovni sponzor “crveno – belog” kluba.

Takođe, na konferenciji za medije bilo je reči o ,,Mozzart humanitarnom turniru“, koji će se u organizaciji KK Borac Mozzart održati 05. i 06. septembra u hramu košarke kraj Morave.

Pored domaćina, KK Borac Mozzart, na turniru, koji će imati humanitarni karakter,  učestvovaće  nekadašnji prvak Evrope beogradski Partizan, KK Čačak 94, KK Sloga iz Kraljeva i KK Sloboda iz Užica.

Sav novac prikupljen od ulaznica biće doniran za lečenje Čačanke Vojke Jevtović koja hitno mora na lečenje u Tursku. Kompanija Mozzart će svaki poen, postignut na utakmicama “Mozzart humanitarnog turnira”, nagraditi sa odgovarajućim novčanim apoenima. Svaki meč će početi šutevima na koš trenera ekipa koje učestvuju na turniru. Pre svih najtrofejnijeg Željka Žoca Obradovića , pa Velimira Gašića, Marka Dimitrijevića,  Iva Radovanovića i  Đorđa Mićića. Ovi poeni vredeće deset puta više od običnog poena i idu u humanitarne svrhe. Jedan poen Mozzart vrednuje sa hiljadu dinara.  

Naravno, predstavnici medija upoznati su sa satnicom utakmica, cenom karata i da će novac biti uplaćen za lečenje Vojke Jevtović.

 

Mozzart je poznat po svom društveno odgovornom poslovanju. Kompanija Mozzart je učestvovala u akciji “Bitka za bebe” i donirala je veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, sponzor je KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograd. Beting partner je KSS – u, OS Srbije, FSS – u, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super ligi Srbije…

Kompanija donira sportsku opremu manjim klubovima, pomaže UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, Mozzart je obnovio preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednje obnovljenih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću. Čuvena Mozzartova akcija  nastavila se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću.

Kompanija Mozzart je, samo kroz “Humanitarni tiket u podne”, donirala iznos od 26.132.058 dinara. Juče je dobitnik u plemenitom listiću bio Željko Rebrača.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su košarkaški treneri, igrači i novinari: Andrea Trinkijeri, Strahinja Gavrilović, Uroš Tripković, Miloš Teodosić, Marko Tejić, Predrag Miljuš, Ana Joković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Milan Mačvan, Ivan Paunić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Nenad Nerandžić, Žarko Paspalj, Nikola Kalinić, Vedran Borovčanin, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić i Vukašin Vule Mandić.

Đurđe Mečanin/Nikola Minović

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

KK BORAC MOZZART

 

 

 

 

Ostavite komentar