Ostalo

Devla pazario hotelčić i sjajno se provodi na odmoru

580pregleda

Dragi prijatelji,

Pozdrav iz sunčane Albanije! Vlado je sa svojom boljom polovinom odlučio da ovog leta poseti ovu predivnu zemlju i nije pogrešio u svom izboru. Moram vam priznati da je oduševljen svime što je do sada doživeo. Ljubazno osoblje, kristalno čisto more, udoban smeštaj i prelepa priroda su samo neki od razloga zašto je Vlado zaljubljen u ovu zemlju.

Ali ono što ga je posebno očaralo je neverovatan noćni provod koji Albanci pružaju. Vlado je dočekao priliku da istražuje noćni život Albanije i sve što može da kaže je – WOW!

https://www.youtube.com/shorts/8_WhrlG7Q2k

Ubrzo je čuo da je na prodaju jedan šarmantan hotelčić na obali i nije mogao da odoli. Sada ima veliki plan da svoje prijatelje ugosti upravo tu. Pašo Džoni i Nensijeva sestra, poznata muzička zvezda Gaga, bili su oduševljeni idejom da posete ovu prelepu zemlju.

Sa vama delimo oduševljenje jer ćemo imati priliku raditi sa Šonom, čuvenim ugostiteljem koji je poznat po svom savršenom ukusu i besprekornoj usluzi. Verujte nam, ovo će biti nešto što nikada niste videli!

Ali tu nije kraj našim posebnim gostima. Pozivamo i Lašatea, poznatog košarkaškog stručnjaka, koji će se pobrinuti da sportski entuzijasti budu oduševljeni sportskim sadržajem koji će biti dostupan u našem hotelu. Verujte nam, ovo će biti potpuno pakovanje za celu porodicu!

U prilogu možete videti kako se Vlado provodi na svom odmoru, uživajući u plesu, pesmi i ludoj atmosferi. Sigurni smo da će ova letnja avantura stvoriti prelepe uspomene koje će svima nama biti teško da zaboravimo.

 

 

2 Comments

Ostavite komentar