Sport

ĐORĐE V. ĆURČIĆ, igrač Čačka 94 Quantox: Vredno treniramo i spremamo se da ostvarimo prvu pobedu u KLS takmičenju!

Čačak 94 Quantox – Kolubara LA 2003 (petak, 18:00, dvorana kraj Morave)

850pregleda

U 5. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije ekipa Čačka 94 Quantox će na domaćem terenu dočekati Kolubaru iz Lazarevca (petak, 18:00, dvorana kraj Morave).

Biće to duel od velike važnosti za tim koji sa klupe predvodi Vladimir Lučić. Naime, Čačani u dosadašnjem delu domaćeg takmičenja nisu uspeli da zabeleže trijumf, dok su za to vreme četiri puta bili poraženi. Upravo zbog toga će biti neizrecivo bitno da u petak veče odbrane domaći parket i upišu prvu pobedu.

Đorđe V. Ćurčić, jedan od najmlađih, ali i najboljih košarkaša Čačka 94 Quantox, ukratko se osvrnu na prve četiri runde.

,,Rezultati nisu baš sjajni, moram da priznam. Vezali smo četiri poraza, što je malo ko mogao da očekuje. Ali isto tako smo pokazali da možemo da igramo sa ekipama koje napadaju sam vrh takmičenja, što naročito važi za prva dva kola”, rekao je Ćurčić.

Doduše, Čačak 94 Quantox može da bude osokoljen nedavnom pobedom u utakmici Kupa protiv SPD Radničkog (68:63).

,,Mislim da nam puno znači pobeda nad Radničkim, jer smo prekinuli niz poraza, tako da spremni očekujemo utakmicu u petak sa Kolubarom“, smatra igrač Čačana.

Što se tiče utakmice sa timom iz Lazarevca…

,,Očekuje nas jedna teška utakmica. Kolubara je dobra ekipa, koja će sigurno pokušati da osvoji bodove u Čačku. Ali mi smo tu da ih sprečimo u tome. Vredno treniramo i spremamo se da ostvarimo prvu pobedu u KLS takmičenju i to pred domaćim navijačima”, kazao je mladi košarkaš.

Zbog toga…

,,Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju da nam pomogne da stignemo do prve pobede. Sa Čačanima je sve lakše”, dodao je Ćurčić.

Pored partija u dresu juniorskog i seniorskog tima Borca Mozzart, Ćurčić je skrenuo pažnju na sebe i vrlo dobrim igrama u taboru Čačka 94 Quantox.

,,Igranje u KLS ligi puno znači za moj dalji napredak i razvoj. Ipak, to je najviši rang takmičenja u našoj državi. Upravo zbog toga želim da se zahvalim treneru i saigračima na ukazanom poverenju”, završio je Đorđe V. Ćurčić.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: Čačak 94 Quantox

Ostavite komentar