Sport

Drugo izdanje košarkaškog kampa ,,Malina“ kreće 4. jula!

Kamp će trajati od 4. do 11. jula...

364pregleda

Drugo izdanje košarkaškog kampa ,,Malina“ biće održano u julu ove godine. Tačnije, planirano je da I smena traje od 4. do 11. jula 2022. godine.

Inače, prošlog leta održan je prvi po redu košarkaši kamp ,,Malina“. Želja organizatora ove sportske manifestacije, kao i proslavljenog košarkaša i trenera Marka Marinovića, bila je da okupi sve mlade zaljubljenike u ovaj sport, kako iz Čačka, tako i čitave Srbije, pa i regiona.

Može se slobodno reći da je ideja apsolutno sprovedena u delo. Naime, za minuli kamp se prijavilo 160 mladih košarkaša i košarkašica iz 14 ekipa, sa kojima su radili provereni stručnjaci. Sa izrečenim je saglasan i popularni Malina.

,,Zahvalio bih se ljudima koji su prošle godine u kratkom vremenskom roku uspeli da naprave nešto zaista dobro. Mnogo hvala svima koji su nesebično pomogli, a nadam se da se opet vidimo na sledećem kampu“, rekao je Marko Marinović.

Želja organizatora, kao i samog Marka Marinovića, jeste da ove godine kamp okupi još veći broj dece. Nema sumnje da će to i biti slučaj.

Što se tiče prijave za drugo izdanje kampa, ona se može izvršiti putem broja +381642756750.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: fejsbuk stranica košarkaškog kampa ,,Malina”

Ostavite komentar