Sport

Fudbalski klub Sloboda  ponovo će ugostiti selekcije Partizana

U utorak, na stadionu u Velikoj koloniji, prva utakmica startuje u 11.00 sati!

793pregleda

Sportsko poslovna saradnja FK Partizan i čačanske Slobode nastavlja se novim akcijama. U utorak 15. juna, u Čačak, na fudbalski teren u Velikoj koloniji, stižu dve selekcije “crno – belih”.

U 11.00 sati sastaju se pioniri Slobode i selekcija Partizana 2007 godište. Dva sata kasnije igraće se selekcije dečaka rođenih 2013. godine. U pratnji mladih fudbalera nalaziće se treneri i direktori iz omladinske škole jednog od večitih.

Biće ovo lepa prilika da se pogledaju nove nade srpskog fudbala.

Inače, pre nekoliko dana, na terenu FK Sloboda, održana je “smotra” polaznika škole fudbala i ostalih selekcija kluba na kojoj su nam mali fudbaleri, između ostalog, kazali.

Dušan Jovović: “U Slobodi treniram četiri i po godine i ovde mi je prelepo. Idemo na utakmice, družimo se, sve je lepo”.

Ilija Marinović:”Ovde sam tri godine, baš mi je lepo. Treniram zato što volim fudbal i navijam za Slobodu i Partizan”.

Novak Glišović: “Treniram u Slobodi šest godina. Volim klub jer sve utakmice dobijamo”.  

Trener Milan Jovanović: “Radim sa decom od 2013. do 2016. godišta. Raduje me veliki broj polaznika. Treneri koji rade u klubu predano obavljaju svoje poslove. Iz posvećenosti dolaze i rezultati. Naša najbolja reklama je rad jer zadovoljni roditelji šire lepe priče o našem klubu”.

Predsednik kluba Dušan Vukosavljević: “Klub postoji 71 godinu. Imamo sve kategorije, od seniora do najmlađih polaznika škole fudbala. Malo je nedostajalo da izborimo plasman u srpsku ligu. Akcenat je u radu sa najmlađim dečacima, imamo sve selekcije od dečaka rođenih 2016. godine do onih iz 2004. godine, negde oko 230 fudbalera. Sa njima radi devet licenciranih trenera. Naš generalni sponzor je kompanija Sloboda koja se trudi da nam omogući maksimalne uslove. Imamo parafiran ugovor sa Partizanom o sportsko poslovnoj saradnji koji podrazumeva “crno – bele” dane. Jednom je Partizan sa svojim selekcijama naš gost, a jednom smo mi gosti u Beogradu”.  

Kablarnet.rs

 

   

Ostavite komentar