Kultura

Heritage

Dizajnerka Maja Radosavljević

320pregleda

Muška kolekcija za jesen/zimu HERITAGE, dizajnerke Maje Radosavljević, sama priča svoju priču. Nadahnuta je duhom prošlih vremena i stilom života građanskog društva. U njoj su zastupljeni odevni komadi: prsluk, košulja i sako.

 

Oni ležerno ali dobro stoje savremenom čoveku koji odiše kulturom i elegancijom, pri tom, dozvoljavajući da on nosi njih a ne oni njega. Izrađeni su od kvalitetnih materijala i napravljeni su da traju. Sakoi, udobni i meki, od brušenog su pamuka; košulje su prijatne, pamučne i lanene; prsluci se uklapaju sa sakoima i košuljama u skladnu celinu.

Samo malim izmenama asesoara moguće je isti model nositi u različitim prilikama (na posao, preko dana, za večernji izlazak i na svečanost). Kolekcija je zamišljena i otelotvorena tako da naglasi prave vrednosti i predstavi stil koji je nekada negovan, sa težnjom da istakne šarmantnost i originalnost čoveka kom je namenjena.

Rad na njoj je proistekao iz potrebe da se nastavi izgrađivanje našeg nasleđa iz vremena gospode, ne samo u vidu odevanja već i u smislu opšte kulture.

Heritage kolekcija je za sve one ljude koji žele da se osećaju dobro i da ostanu na svom putu okruženi kvalitetnim stvarima i ljudima uz pomoć estetike koja prkosi vremenu.

www.instagram.com/theheritage.rs/?hl=sr

www.facebook.com/theheritagers

Ostavite komentar