Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: ALEN HODŽIĆ tipuje za Udruženje studenata sa hendikepom u Kragujevcu

Košarkaš Cedevita Olimpije očekuje plemeniti dobitak od 122.200 dinara!

264pregleda

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-alen-hodzic-tipuje-za-udruzenje-studenata-sa-hendikepom-u-kragujevcu/411181

Košarkaš Cedevita Olimpije karijeru je počeo u Kopru, nastupao je u Ljubljani, Domžalama, Portorožu, Primorskoj, a poslednjih sezona u Cedevita Olimpiji. Minulih godina sa klubovima za koje je igrao stigao je do više trofeja. Bio je prvak Slovenije sa Primorskom i Olimpijom, po tri puta uzeo je nacionalni i superkup. Reprezentativac je Slovenije, a na poslednjoj utakmici u Evrokupu Cedevita je dobila turskog predstavnika sa 103:86. Narednu utakmicu u ABA ligi igraju u nedelju protiv Igokee, početak u 19.00 sati.

Naš današnji plemeniti kladilac, ALEN HODŽIĆ, ozbiljnije se bavio fudbalom i atletikom, ali se okušao u mnogim sportovima. Uzora ima u tati, kako u sportu tako i u životu. Od evropskih klubova voli CSKA. Za životni i sportski moto kaže:

“Nikad ne odustaj, uz borbu do samog kraja”.

U skladu sa životnim kredom današnji Mozzartov dobrotvorni kladilac očekuje plemeniti dobitak od 122.200 dinara. Šta je potrebno da pogodi pogledajte u narednim redovima.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-alen-hodzic-tipuje-za-udruzenje-studenata-sa-hendikepom-u-kragujevcu/411181

Ostavite komentar