Humanitarni radMozzart

Humanitarni tiket u podne: ANA MARIA ROSSI tipuje za humanitarnu fondaciju Podrži život

Poznata rediteljka nada se plemenitom dobitku od 72.700 dinara!

115pregleda

 

Jednu od poslednjh radnih sedmica u dvanaestom mesecu 2020. godine otvara ANA MARIA ROSSI. Poznata rediteljka će, kao i svi učesnici Humanitarnog tiketa u podne tokom decembra (Decembar, mesec humanosti), imati zagarantovan dobitak od 10.000 dinara. Naravno, ukoliko plemeniti tiket ne bude dobitan. Već u glumačkoj radionici Mike Aleksića postalo je jasno da će postati rediteljka. Na televiziji je režirala mnogobrojne emisije. Autorka je dokumentarnih, promotivnih filmova, reklama, ali je poslednjih godina prepoznajemo po izuzetnom delu. Film “Ajvar” svakako je aktuelan u danima socijalne i fizičke distance izazvane virusom korona.

Čuvena rediteljka nas je dočekala otvorenog srca, prihvatila Mozzartov poziv za učešće u dobrotvornom tiketu, a potencijalni dobitak od 72.700 namenila je humanitarnoj fondaciji “Podrži život”.

Pogledajmo zajedno šta je odigrala naša gošća.

Startujemo iz Grčke, AEK – VOLOS. Rivale deli osam poena uz napomenu das u oba kluba remizirala u svojim poslednjim mečevima. U sva četiri međusobna meča AEK je bio siguran i odneo je pobede. Skor je 4:0:0.

“Od dva do pet golova”.

Više na:

https://www.mozzartsport.com/nekategorizovano/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-ana-maria-rossi-tipuje-za-humanitarnu-fondaciju-podrzi-zivot/374017

Ostavite komentar