Humanitarni radMozzart

Humanitarni tiket u podne: Dušan Darijević tipuje za letnje pripreme u organizaciji jedne od sestara Arunović

450pregleda

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/humanitarni-tiket-u-podne-dusan-darijevic-tipuje-za-letnje-pripreme-u-organizaciji-jedne-od-sestara-arunovic/424170

FESTIVAL KARUSEL OD 22. JULA DO 08. AVGUSTA

Za mesec dana očekuje nas 14. izdanje Festivala ambijentalne i etno muzike Karusel. Program je drugačiji i po konceptu, ali i po imenima izvođača. Usudili smo se da eksperimentišemo i uđemo u nove izazove.
I dalje četiri koncerta uz nešto drugačiji raspored, umesto četiri ponedeljka što je bila dugogodišnja praksa, Karusel ove godine počinje u petak 22. jula koncertom Matije Dedića, velika sala Doma kulture, a onda slede koncerti 25. i 26. jula, ponedeljak i utorak, Atrijum Doma kulture i za kraj 01. avgusta koncert KLAVIRSKO NEBO, još jedan događaj u velikoj sali.

Održaćemo i naše tradicionalne Muzičke radionice “Gitara na sto načina” od 27 – 29. jula i “Drum room” – radionicu udaraljki od 02. – 04. avgusta. Festival se zvanično zatvara 08. avgusta otvaranjem izložbe fotografija Aleksandra Alempijevića u Likovnom salonu Doma kulture. Predviđeno je dvanaest izvođača iz Srbije i regiona i nadam se da nećemo morati ništa da menjamo. Slogan ovogodišnjeg festivala uskoro, imamo tri zanimljive ideje.

Petak 22. jul, solistički koncert Matije Dedića (Zagreb) velika sala Doma Kulture, početak u 19.00 h, trajanje koncerta 75 minuta.

Ponedeljak 25. jul Atrijum Doma kulture početak u 19.30 sati:

– RIED PIES (Beograd/Čačak)
– KANTON 6 (Skoplje)
-BULLET FOR A BAD MAN ( Beograd)
– ŠPAJZ (Kragujevac)

Utorak 26. jul Atrijum Doma kulture početak u 19.30 časova:
– CD Ministar i Grupa Ljudi (Kragujevac)
-MAX KOČETOV KVARTET (Beograd)
– TRIO SVETI (SAD/SRBIJA)
– ANA ĆURČIN & The Changes(Beograd)
-KRALJ ČAČKA (Čačak/Beograd)

Ponedeljak 01 .avgust, Velika sala Doma kulture u 20.00 sati:
-KLAVIRSKO NEBO
– PAVLE POPOV &. IVA PAUNOVIĆ
(klavir i violina) Beograd
-MILICA TEGELTIJA &. LUKA IGNJATOVIĆ (klavir, saksofon, saksofon) Beograd
Oba nastupa traju po 35.minuta.

Ostavite komentar