Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: MLADEN KECMAN tipuje za RK “Radnički”

Direktor RK i član UO Rvačkog saveza Srbije tipuje za RK Radnički

385pregleda

Na svetskom prvenstvu u rvanju zlato su osvojili Ali Arsalan, Zurab Datunašvili, Nađ Sebastijan i Mate Nemeš, a bronzu Stevan Mićić. Arsalanu je ovo druga medalja ove godine za Srbiju, nakon što je osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Svetski šampion je i Zurab Datunašvili. Osvajač bronzane medalje sa Olimpijskih igara u Tokiju. Rezultati su došli kao posledica dobrog i stručnog rada na svim nivoima što za Mozzart Sport potvrđuje i član UO RS Srbije Mladen Kecman današnji plemeniti kladilac.

“Dobijanje organizacije prvenstva sveta je veliki uspeh, o medaljama da ne govorim. Beograd je prvi put bio domaćin SP na kome je učestvovalo 880 takmičara iz 80 zemalja sa ukupno 2.500 učesnika. Srbija je ostvarila neverovatan uspeh koji je teško ponoviti. Naš plan je bio da angažovanjem dvojice stranaca popravimo kvalitet domaćih takmičara, ali smo postigli više od toga”, podvlači Kecman.

Rezultat dobija na značaju kada se zna kakvi su budžeti rvačkih federacija iz okruženja.

“Bugarska ima budžet od milio i po evra, dve medalje, Mađarska pet miliona, Turska oko 20 i da ne nabrajam. Takmičenje iz Beograda pratilo je preko milion gledalaca, preko 100 televizija je prenosilo borbe, kod nas RTS i Arena”, kaže Mladen i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

U 13:30 na Ostrvu PLIMUT dočekuje IPSVIČ. Gosti imaju 21 bod, dva više od rivala i lideri su lige. Ipsvič je poslednji međusobni okršaj dobio sa 1:0, Arsenal U21 sa 2:0 dok je Plimut slavio sa 3:1.

“UG 3+”.

Idemo dalje, sledeća stanica je u Španiji, EIBAR – SANTANDER. Segunda, gde domaći imaju deset poena, a rivali šest manje. Tri duela okončana su nerešenim ishodima, pa je Eibar dva puta slavio sa 2:1. Andora je bila uspešnija od Eibara, a Las Palmas i Santander su poslednju utakmicu okončali bez golova.

“KI 1”.

Vratićemo se u Španiju nakon što nekoliko rečenica napišemo o meču iz Lige nacija DANSKA – FRANCUSKA. Susret počinje u 20.45, Danci imaju devet bodova, a četiri manje. Poslednji rezultat Danske je poraz od Hrvatske dok su Trikolori izgubili sa 1:0 od Hrvata i dobili Austriju sa 2:0. Rezultati na poslednjatri međusobna meča, 2:1 za Francute, istim rezultatom slavili su Danci, a između meč bez golova.

“UG 3+”.

U 21:00 sat igraju LAS PALMAS – GRANADA. Rivali imaju po 12 poena, poslednja tri okršaja okončana su remijima odnosno pobedom Granade, 2:0. Rekli smo da je sa Santanderom Las Palmas igrao bez golova, a Granada je uknjižika tri boda.

“DŠ 1X”, završava tipovanje naš plemeniti kladilac kome je matični klub RK Radnički.

“Imamo petoricu reprezentativaca sa zapaženim rezultatima na svetskim i evropskim takmičenjima. Dušan Stokić, Luka Katić, Branko Živanović, Aleksa Ilić, uz neizostavne trenere Stanka Bogdana, Slobodana Ilića, Miloša Markovića i Nenada Računicu”, zaključuje MLADEN KECMAN koji očekuje potencijalni dobitak od 88.400, 00 dinara.

Nakon što su postali “prolazni” dobrotvorni listići glumca Marka Gvera, Damira Mikeca, Inspektora Blaže, Nikole Kalinića, Vukašina Vula Mandića, Milorada Popovića, Vedrana Borovčanina, Milana Petrovića,  Aleksandra Todorovića, Aleksandera Sekulića, Lazara Markovića i Marko Branković (82.100) je postao dobitnik, 334. u nizu.

Kompanija Mozzart je samo kroz Humanitarni tiket u podne donirala iznos od 26.255.158 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije, organizovali Mozzart humanitarni turnir…

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, pomažemo UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću! Čuvena Mozzartova akcija  nastavlja se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću, ali i 94. obnovljenog terena u Novom Sadu koji se posvećuje našim zlatnim 3×3 basketašima.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan  Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković i Vukašin Vule Mandić.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM  Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje 4+, Lopare. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/ MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar