Humanitarni radMozzart

HUMANITARNI TIKET U PODNE: Nemanja Jovanović Jogi tipuje za KK Rudar 22 iz Lazarevca

Evropski i trener na SMU koledžu, a uskoro u NBA, nada se plemenitom dobitku od 263.400 dinara!

118pregleda

Kao i svi dečaci prvo se okušao u fudbalu. Kada se u Lajkovcu oformio košarkaški klub, što se poklopilo sa šestim razredom, počeo je da trenira košarku. Bio je uz svog oca, koji je od osnivanja radio u klubu, i koji mu je preneo ljubav prema košarci. Ipak, još jednog uzora imao  je u Saši Đorđeviću, jer je igrao na sličnoj poziciji. Voleo je ceo tadašnji nacionalni tim i sanjao da postane kao Sale i ostali reprezentativci. Na delu su pokazivali kako se igra za nacionalni sastav. Današnji Mozzartov plemeniti kladilac Nemanja Jovanović Jogi ponosan je na jednu utakmicu.

“Bio sam učesnik ‘martovskog ludila’ iz 2016. godine jer smo bili prvi u našoj ligi. U prvom kolu igrali smo protiv koledža iz LA i izgubili sa poenom razlike, primili smo koš u poslednjoj sekundi meča. Biti učesnik takvog događaja ostaće mi zauvek u sećanju naročito jer su mi rekli da sam nakon Igora Kokoškova drugi Srbin koji je učestvovao na takvom događaju. I zbog toga sam ponosan. Uvek se držim devize da u životu nije bitno koliko puta padneš, već koliko puta ustaneš, a to je posebno važno u košarci. Sastavni deo sporta su porazi i greške, ako se oni prevaziđu postajete pobednici. U problemu su svi koji ne znaju da se nose sa porazima”, kaže Nemanja Jovanović Jogi koji želi da sastavi pobednički Mozzartov Humanitarni tiket u podne.

U 17.45 KALJARI dočekuje PERUĐU. Meč kupa Italije u koji domaći ulaze posle dve pobede i poraza. Peruđa je izgubila od Napolija, ali je dobila poslednji duel. Mađusobni skor je 1:2:2 na poslednjih pet okršaja.

“KI 1”.

Lepe vesti stižu sa Ostrva, startuje Premijer liga, KRISTAL PALAS igra sa ARSENALOM. Tokom priprema Palas je imao učinak od 5:2:2. Gosti, 6:0:1, poslednja je pala Sevilja jer su Tobdžije pobedile sa 6:0. Poslednja utakmica odigrana je u aprilu i tada je Kristal Palas dobio sa 3:0. Domaćem timu izostaju petorica igrača.

“KI 2”.

Vraćamo se na Čizmu, takođe u 21:00 sat LEĆE igra sa ĆITADELOM. Leće ima dva poraza i jedan trijumf na tri kontrolne utakmice. Bolji međusobni skor ima Ćitadela 1:2:5 koja je dobila dve prijateljske utakmice.

“ KI 1”. 

Petnaest minuta kasnije u Đenovi SAMPDORIJA dočekuje REĐINU. Sampdorija je dva meča odigrala nerešeno, a dobila je Brešu sa 2:0. Breša je slavila nad Ređinom sa 3:0 koja je opet dobila rukometnim rezultatom poslednju utakmicu, 12:0. Na poslednjih pet okršaja skor je 3:1:1. Bolji iz ovog duela ide na pobednika  iz meča Venecija – Askoli.

“KI 1”.

Poslednji meč na plemenitom tiketu na program je sutra, takođe iz italijanskog kupa PIZA dočekuje BREŠU.  Poslednje dve utakmice Breša je dobila ubedljivim rezultatima 4:1 odnosno 5:1. U maju prošle godine Breša je dobila Pizu sa 4:3, usledio je poraz pa remi. Domaći su sa 5:0 dobili Palermo u svojoj poslednjoj utakmici.

“Neka dođe KI X”, zaključuje plemenito tipovanje Nemanja Jovanović Jogi koji za Mozzart Sport dodaje.

“Nakon sedam godina završen je moj ugovor na SMU. Sada sam bio deo letnje lige San Antonija i ne krijem da imam želju da jednog dana pređem u NBA. Kao trener radio sam na svim nivoima, sa mlađim timovima, sa seniorskim ekipama u Evropi, na koledžu, sada radimo na tome da zaokružimo priču”,  zaključuje Nemanja Jovanović Jogi koji očekuje dobitak od 263.400 dinara.

Pošto što su postali “prolazni” dobrotvorni listići pevača Baneta Mojićevića, glumca Marka Gvera, Damira Mikeca, Inspektora Blaže, Nikole Kalinića, Vukašina Vula Mandića, Milorada Popovića, Vedrana Borovčanina i Milan Petrović je postao dobitnik, 328. u nizu. Trenutno, ukupna MOZZAROVA donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne iznosi 25.462.758 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije…

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću!

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan  Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović i Vukašin Vule Mandić.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM  Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženju roditelja sa četvoro I više dece SVETLOST, Ljubinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

MOZZART SPORT

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar