Humanitarni rad

Izgoreo poznati ugostiteljski objekat “Etno kuća Erić”

Svi oni koji žele da novčano pomognu porodici Erić da njihov objekat što pre proradi i zasija punim sjajem mogu uplatiti donaciju

401pregleda
Pre oko mesec i po dana u požaru je izgoreo poznati ugostiteljski objekat “Etno kuća Erić” u Mrčajevcima. Sam objekat je počeo sa radom 2009. godine, ali je potpuno uništen vatrenom stihijom. Prenosimo vam informaciju koju smo dobili od porodice Erić i kolektiva “Etno kuće Ertić” da su u kratkom vremenskom periodu adaptirali pomoćni objekat pored i da su ponovo počeli sa radom.

Vlasnica objekta, gospođa Marija Tomašević, porodica Erić i kolektiv “Etno kuće Erić” pozivaju sve svoje goste da ih posete u novom privremenom objektu. O statusu obnove objekta možete se informisati na instagram stranici @etno_kuca_eric i Fejsbuk stranici Etno kuca Eric, Domaćinstvo Erić.

Svi oni koji žele da novčano pomognu porodici Erić da njihov objekat što pre proradi i zasija punim sjajem mogu uplatiti donaciju na njihov tekući račun broj 155-0000000016324-23. Ukoliko ima onih koji žele obezbediti neku drugu vrstu pomoći, oni se mogu javiti porodici Erić na telefon broj 0645834529.

Porodici Erić želimo da što pre obnove svoj objekat i zajedno sa svojim zaposlenima nastave uspešno da se bave ugostiteljstvom.

S poštovanjem,

UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar