Sport

IVAN RADOVANOVIĆ: Čestitam igračima na svemu što su uradili; ĐORĐE V. ĆURČIĆ: Zasluženo smo pobedili!

Novi Pazar – Čačak 94 Quantox 78:85 (23:21; 23:22; 16:29; 16:13)

1.05Kpregleda

U 14. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije sastali su se Novi Pazar i Čačak 94 Quantox. Reč je o susretu timova koji u ovom momentu vode grčevitu borbu za izbegavanje začelja tabele. A u toj silnoj borbi više uspeha je imala ekipa iz grada na Moravi, koja je slavila rezultatom 78:85 (23:21; 23:22; 16:29; 16:13).

Ivan Radovanović, šef struke Čačana, posle utakmice je uputio čestitke igračima na zalaganju tokom meča.

,,Mladi Đorđe Ćurčić je uradio kvalitetnu analizu utakmice, a samo mogu da ponovim ono što je on rekao, i još nešto da dodam. Bila je ovo veoma zahtevna utakmica. Novi Pazar je nesrećno poražen u Leskovcu, tako da smo igrali na kartu manja samopouzdanja kod protivnika, da probamo da napadnemo i osvojimo bodove. Definitivno nismo dobro krenuli utakmicu, bez dovoljno energije, pustili smo domaćina da se rastrči i pogodi šuteve za tri poena. Ali smo u nastavku sve promenili, pa smo na kraju, smatram zasluženo, pobedili. Čestitam igračima na svemu što su uradili“, rekao je Ivan Radovanović.

Đorđe V. Ćurčić, mladi košarkaš Čačka 94 Quantox, smatra da je ova pobeda posledica dobrog rada.

,,Želim da čestitam igračima i stručnom štabu Novog Pazara na korektno odigranoj utakmici. A posebno moram da uputim velike pohvale saigračima i treneru na odlično odrađenom poslu. Nakon pobede protiv Vršca vredno smo trenirali, tako da smo spremni došli na gostovanje. Utakmicu smo loše otvorili, ali smo u nastavku zaustavili rivala, pa smo na kraju zasluženo pobedili“, izjavio je Đorđe V. Ćurčić.

Već za nekoliko dana Čačak 94 Quantox ima novi izazov. Naime, u sredu će gostovati Zlatiboru iz Čajetine, jednom od lidera takmičenja.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Foto: Sava Gucunski

Ostavite komentar