Sport

JOVAN MILOŠEVIĆ: U Štutgartu igraju kvalitetan i za gledanje lep fudbal

Fudbaler Štutgarta ističe da je zadovoljan partijama koje je pružio u Švajcarskoj gde je bio na pozajmici!

789pregleda

Još jednom želimo da skrenemo pažnju na mladog talentovanog fudbalera Jovana Miloševića. Rođen 31. jula 2005. godine. Ovaj srpski napadač sezonu je završio u švajcarskom klubu St. Gallen, na pozajmici iz nemačkog bundesligaškog kluba VfB Štutgart.

Milošević je svoj debi u prvom timu Vojvodine imao 10. jula 2022. godine, kada je zamenio Nebojšu Bastajića u pobedi domaćina od 1:0 protiv Napretka iz Kruševca.

Zvanično je potvrđeno 25. januara 2023. da će se ovaj mladi napadač pridružiti ekipi VfB Štutgart od početka sezone 2023/24, potpisavši ugovor do juna 2027. godine sa nemačkim klubom.

Osim uspeha u klubovima, ovaj talentovani fudbaler je bio najbolji strelac Evropskog prvenstva do 17 godina 2022. godine, postigavši pet golova na turniru na kom je Srbija stigla do polufinala.

Pored toga, Milošević je 13. februara 2024. prešao na pozajmicu u Sankt Gallen u Švajcarskoj pa je na našem susretu bilo logično da ga pitamo kakva je bila minula sezona.

“U Švajcarskoj je bilo dobro, ali uvek stremim još boljim igrama. Nadam se da su u klubu zadovoljni. Dobio sam minute, igrao sam i davao golove, tri, uz jednu asistenciju. Švajcarska liga je kvalitetna, poseta na stadionima je zavidna…Bilo je nekliko dana odmora pa sada krećem sa pripremama zasledeću sezonu. Želim da u klub, na početak priprema dođem spreman”, ističe Jovan Milošević.

Očekuje nas veliko takmičenje koje se održava u Nemačkoj.

“Verovatno da ću moći da uživo ispratim neku utakmicu sa EP. Očekujem da Francuska i Nemačka budu favoriti, ali ne umanjujem šanse Španije i Engleske”.

Pratite Jovana Miloševića jer je definitivno igrač o kom ćemo tek čuti mnogo toga, a nama je ispunjena želja, i dobra namera, da se upišemo u grupu novinara koji su odradili mali intervju sa Jovanom koji još uvek nije siguran da li se vraća u Štitgart ili ide na pozajmicu.

Đ. Mečanin 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar