Sport

KK Čačak 94 nastavlja borbu, Crnokosa novi izazov

Tim Zorana Stefanovića želi novi trijumf

152pregleda

KK Čačak 94 nastavlja svoje putešestvije po Prvoj muškoj regionalnoj ligi – Zapad, grupa B. Novi izazov za tabor Zorana Stefanovića biće danas u 17 časova u Kosjeriću, kada će odmeriti snagu sa ekipom Crnokose.

Period koji je iza nas prvi tim Čačka 94 je iskoristio da se dobro pripremi za izazove koji slede. U skladu sa tim, odigrao je i dve prijateljske utakmice protiv KK Ćurpija i KK Zlatar iz Nove Varoši. Takođe, tokom pauze je u Čačak 94 stigao Aleksandar Malinić, od koga se očekuje da bude velika pomoć u reketu.

U Kosjerić ekipa iz grada na Moravi ide sa imperativom pobede, ne zbog toga što je trijumf rezultatski preko potreban, već zbog velike želje da prvi deo prvenstva okonča bez poraza. Da podsetimo, u 12 odigranih kola Čačani su bili apsolutno uspešni, pa niko nije uspeo da im uzme skalp. Štaviše, većinu utakmica je Čačak 94 rešio u svoju korist prilično ubedljivo.

Sreća po Čačak 94 je i činjenica da nije imao problema sa virusom Covid-19, pa je trener Stefanović sve vreme imao svakog igrača na raspolaganju. A to će biti slučaj i danas u Kosjeriću.

Elem, sve rečeno ideo u prilog glavnom ovosezonskom cilju Čačka 94, a to je plasman u viši rang, odnosno u Drugu mušku ligu Srbije, poznatu i kao 1. B liga, što su u klubu istakli još pre početka takmičenja.

Piše: Nikola Minović

Foto: KK Čačak 94

Ostavite komentar