Društvo

Škola stranih jezika Akademije Oxford Čačak upisuje nove polaznike na kurseve engleskog  i nemačkog  jezika

Po veoma pristupačnim cenama nudimo kurseve stranih jezika. 

72pregleda

Kursevi engleskog i nemačkog jezika

Nastava za navedene kurseve je usklađena sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike, koji je poznat kao CEFR (The Common European Framework for languages). Pravo je vreme da obogatite svoju biografiju i povećate šanse za napredovanje u poslu.

U Akademiji Oxdord u Čačku kurs nemačkog jezika ili kurs engleskog jezika možete pohađati individualno i tada se profesor posveti samo Vama ili grupno. Za porodicu i prijatelje veoma je primamljiv rad u mikro grupi, koju čine 2 ili 3 polaznika. Takođe, postoji mogućnost pohađanja nastave u maloj grupi (koju čini 4 ili 5 polaznika), kao i u standardnoj grupi koju čini više od šest polaznika. Rad u grupi podstiče timski rad i saradnju, članovi grupe dopunjuju jedni druge.

Nakon završenog kursa stičete pravo da polažete završni ispit za validan sertifikat koji ulazi u cenu kursa.

Ukoliko se odlučite da upišete grupni kurs engleskog ili nemačkog jezika u Školi stranih jezika Akademije Oxford Čačak možete dobiti i popust ukoliko ste nezaposleno lice, student ili penzioner, a takođe nudimo i porodične popuste.

 Akcija 1+1 gratis

Za naše vredne polaznike pripremili smo i neverovatnu akciju. Upišite kurs jezika ili kurs računara u Akademiji Oxford Čačak i dobićete, potpuno besplatno, jedan od online kurseva koji su u ponudi. Teme poklon kurseva su veoma aktuelne i interesantne:

  • Kreativno pisanje;
  • Kreativno pisanje za decu;
  • Pisanje za web/blog;
  • Poslovna komunikacija;
  • Veštine prezentacije;
  • Pravilno upravljanje vremenom;
  • Mape uma;
  • Tehnike pamćenja;
  • Organizacija učenja;
  • Brzo čitanje.

 

Dovoljno je samo da upišete jedan od kurseva jezika ili bilo koji kurs iz naše ponude i time stičete pravo na pohađanje jednog besplatnog kursa.

Kursevi jezika za decu

Svakako treba posebno naglasiti i to da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Čačku organizuje i kurs engleskog jezika za decu, ali i nemačkog i drugih stranih jezika.

Nastava se u potpunosti prilagođava uzrastu, interesovanjima i željama polaznika. Naravno da se iskusni predavači maksimalno pridržavaju aktuelnog programa, ali aktivnosti u toku nastave usklađuju da uzrastom dece, kako bi nastava njima bila interesantnija.

Upravo zahvaljujući takvom pristupu, svako ko pohađa kurs nemačkog jezika za decu će biti u prilici da stekne osnovna znanja tog ili engleskog, odnosno bilo kog izabranog jezika, koja predstavljaju idealnu podlogu za kasnije usavršavanje.

Upis na kurseve

Neophodno je da svako, ko je zainteresovan da nauči strani jezik, se prijavi i ostvari mogućnost da pohađa online besplatno drugi kurs iz naše bogate ponude.

Škola stranih jezika Akademije Oxford Čačak se nalazi na adresi Pivarska broj 10/2 i otvorena je radnim danima u periodu od 08 do 19 h, ili u prostorijama škole u toku radnog vremena na brojeve telefona 032 32 11 76 i 069 30 80 621, odnosno na mejl adresu cacak@akademijaoxford.com

Napominjemo da se nastava organizuje u skladu sa trenutno važećim epidemiološkim merama, a sasvim je sigurno da će sasvim sigurno biti i ubuduće.

PR tekst

Ostavite komentar