Sport

Marko Drobnjak: Nisam se dogovorio sa novim slovačkim prvoligašem Pohronjem

740pregleda

Golman Marko Drobnjak je fudbalski izdanak škole čačanskog Borca. Kao i većini dečaka prvi fudbalski učitelj bio je Aleksandar Ivković –  Aco Šerif.

Godine su prolazile i Marko je stigao do prvog tima gde je bio rezerva iskusnijim i starijim čuvarima mreže Nikoli Petriću i Vladimiru Bajiću. Usledile su epizode u kragujevačkom Radničkom i Poletu iz Ljubića, a potom je stigao poziv iz inostranstva.

“Poslednje dve godine proveo sam u slovačkom klubu Podbrezova. Stvarno sam prezadovaljan kako je bilo u minule dve sezone. Klub je organizovan, ljudi su mirni, povučeni, bave se svojim životima…Tu su čuvena skijališta Niske Tatre. Sve u svemu, bilo je odlično”, kaže golman Marko Drobnjak.

Prema prvim informacijama trebalo je da karijeru produžite u Slovačkoj?

“Tako je. Dobio sam poziv novog člana elitne lige Slovačke Pohronja. Proveo sam dvadeset dana u klubu, ali se na kraju nisam dogovorio sa rukovodstvom. Ponuda nije bila prihvatljiva pa sam doneo odluku da se vratim u Srbiju i sačekam adekvatan aganžman u domovini ili inostranstvu. Slobodan sam igrač”, zaključuje Drobnjak koji ovih dana radi na kondiciji sa odličnim trenerom Željkom Kovačevićem.

 

Ostavite komentar