Sport

Miloš Teodosić pred duel Borca i reprezentacije Srbije: Čeka nas sjajna atmosfera u dvorani kraj Morave

1.29Kpregleda

Košarkaška reprezentacija Srbije uveliko se priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini. Prvi kontrolni meč izabranici selektora Aleksandra Đorđevića odigraće u Čačku protiv ekipe Borca. Igrač koji je u jednom delu rane karijere nosio dres tima iz grada na Moravi je kapiten reprezentacije Miloš Teodosić.

On naglašava da za sada sve ide po utvrđenom planu.

,,Ovo je najteži deo priprema, ujedno i najpotrebniji. Za sada sve ide sjajno, jedini problem je što svi igrači nisu na okupu, ali se nadam da će za nekoliko dana svi momci biti na okupu“, smatra Teodosić.

Svi u Srbiji gaje očekivanja da će se košarkaška selekcija i ovog puta vratiti sa jednom od medalja.

,,Nadam se iskreno da možemo do medalje, ali dalek je put do iste. Posle dužeg niza godina idemo na prvenstvo kao favoriti, što mora da nam bude motiv više. To moramo iskoristiti da odigramo što je moguće bolje i da dođemo do jedne od medalja“, dodao je kapiten selekcije Srbije.

Prvi zvanični meč u sklopu priprema selekcija će igrati protiv ekipe Borca, za koju je svojevremeno i Teodosić nastupao.

,,Mene jako raduje što se prvi kontrolni meč igra u Čačku, jer grad je to zaslužio. Čačak je toliko toga dao košarci i to je grad koji živi za ovu igru. Siguran sam da nas u dvorani kraj Morave čeka sjajna atmosfera i verujem da ćemo svi zajedno uživati te večeri u Čačku“, završio je Miloš Teodosić.

Nikola Minović/Kablarnet.rs

Ostavite komentar