Sport

MIROSLAV MILIĆ pred okršaj sa Spartakom: Očekuje nas zanimljiva utakmica!

Borac Mozzart – Spartak Office Shoes (petak, 19.00, Dvorana kraj Morave)

418pregleda

Prvi duel u okviru domaće, AdmiralBet Super lige Srbije, košarkaši Borca Mozzart odigraće protiv subotičkog Spartaka Office Shoes (petak, 19.00, Dvorana kraj Morave).

Miroslav Milić, član stručnog štaba Čačana, ukratko je prozborio o željama tima u pomenutom takmičenju.

„Nismo znali do pre nekoliko dana kako će se igrati Super liga, tako da nismo imali mnogo vremena za neke posebne pripreme pred ovaj plej-of. Posle nekoliko dana odmora od poslednjeg kola ABA lige okupili smo se i nastavili rad za predstojeće duele sa Spartakom“, izjavio je Milić.

Zatim je prozborio nekoliko rečenica o ekipi Spartaka.

„Spartak je u sred plej-ofa ABA 2 lige i sigurno je jedan od favorita za osvajanje tog takmičenja. Očekuje nas ozbiljan duel sa ekipom koja je po imenima i rezultatima ove sezone najpribližnija kvalitetu ABA 1 lige. Biće to vrlo zanimljive utakmice“, smatra Milić.

Čačani će u predstojećoj ligi biti nešto slabiji nego što je to bio slučaj u regionalnom takmičenju.

„Što se tiče sastava, igraćemo sa domaćim košarkašima koji su pod ugovorom do kraja sezone, kao i sa nekoliko igrača iz kadetske i juniorske ekipe“, zaključio je Miroslav Milić.

Inače, vredno pomena je još i to da će Borac Mozzart u već navedenom takmičenju biti bez pomoći trojice Amerikanaca (Ronalda Segua, Tajlana Birtsa i Džavona Frenklina), a neće moći da igra ni Bojan Tomašević, koji je povređen. A da bi nadomestio izostanak pomenutih prvom timu će se priključiti šestorica kadetskih i juniorskih košarkaša.

Tekst: Nikola Minović/Đurđe Mečanin/Kablarnet.rs

Foto: Đurđe Mečanin

Ostavite komentar