Muzika

NAJVEĆI MUZIČKI FENOMEN DANAŠNJICE

Harry Styles je jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice

220views

Rodjen je 1. februara 1994. godine i dolazi iz Engleske, iz mesta Redič.

Prvi put se na sceni pojavio kao učesnik jednog od najpoznatijih muzičkih takmičenja The X Factor.

Iako je na takmičenje došao samostalno, u drugom krugu je, odlukom jednog od članova žirija Simon Cowell – a, bio sastavljen sa još četvoricom takmičara. Tada je bio sastavljen jedan od najpoznatijih boyband – ova današnjice One Direction.

Bend su, pored Harry – a, činili Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson i Niall Horan. Oni su na takmičenju osvojili treće mesto i tada je počela njihova karijera.

Izdalisu pet studijskih albuma: Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) I Made In The A.M. (2015). Imali su četiri svetske turneje pre no što su objavili pauzu, koja i dalje traje. Fanovi se nadaju da će se bend uskoro ponovo formirati, a do tada mogu da uživaju u njihovim solo karijerama.

Harry je, nakon što je bend objavio pauzu u svom radu, počeo sa svojom solo karijerom i objavio je dva studijska albuma: Harry Styles (2017) i Fine Line (2019). Ove godine trebalo je da krene na svestku turneju  Love On Tour, ali koncerti su, nažalost, odloženi zbog pandemije.

Pored muzičke karijere, proslavio se kao model i glumac. Postao je jedno od zaštitnih lica Gucci modne kuće i pozirao je za nekoliko modnih časopisa.

U svojoj glumačkoj karijeri proslavio se u ulozi Alex – a u filmu Dunkirk iz 2017. godine i trenutno traje snimanje filma Don’t Worry Darling u  kome će Harry tumačiti jednu od glavnih uloga. Film će se prvi put na filmskom platnu prikazati 2021. godine.

Harry je takođe poznat po svojoj pristojnost i tokom intervjua, energičnosti na koncertima i ljubavi prema svojim fanovima.

Možda će mnogi reći da je ovo pretenciozno, ali Harry Styles, zbog svog predivnog glasa i svoje pojave, postaje jedan od najboljih pevača i o njemu će se pričati kao o poznatoj ličnosti koja je dorasla najvećim umetnicima pop kulture  kao što su Freddie Mercury, Tina Turner, Elvis Presley, David Bowie, Elton John…

PIŠE: VIŠNJA BLAGOJEVIĆ

  https:/Times/www.youtube.com/watch?v=qN4ooNx77u0Link za pesmu Sign Of The Times