MOZZART SPORT

PET NA PET – Goran Maza Vasilijević: Utakmicu iz decembra 1991. godine kada je Crvena zvezda pobedila Kolo Kolo i postala prvak sveta nikada neću zaboraviti

Nekadašnji kapiten Zvezde smatra da je u životu najbitnije biti pošten prema svima, ispravan i normalan!

1.59Kpregleda

Iz bogate igračke karijere MOZZARTOV učesnik rubrike “Pet na pet” na prvo mesto stavlja utakmicu iz decembra 1991. godine kada je Crvena zvezda pobedila Kolo Kolo i postala prvak sveta. Na drugom mestu je finale domaćeg kupa, derbi sa Partizanom, kada je kao kapiten Zvezde centrirao za vodeći gol. U penal seriji Goran Maza Vasilijević bio je precizan pa je Zvezda stigla do trofeja. Na trećoj poziciji, Mazine, top liste je duel sa Milanom kada je čuvena magla sačuvala “drim tim” Rosonera.

Pored Crvene zvezde igrao je u Japanu, Bugarskoj, Nišu, Kruševcu, Čačku…U kolekciji trofeja poseduje one koje svrstavamo u Zvezdine najznačajnije.

Vaspitavan je da priskoči u pomoć pa je pre neki dan uzeo učešće u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne, a potencijalni dobitak usmerio ka Institutu za neonatologiju u Beogradu.

1.Da li ste se svojevremeno bavili još nekim sportskim aktivnostima osim fudbala?

“Mislim da sam se oprobao u svim sportovima, od atletike, rukometa, košarke, ali je ljubav ka fudbalu odnela prevagu”.

2.Ko vam je bio uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Klasičnog uzora nisam imao, međutim, voleo sam sve sportiste da posmatram. Na koji oni način rade, postižu rezultate, a ja sam pokušavao da izvučem zaključke”.

  1. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

“Zvezdu, naravno”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

Utakmicu iz decembra 1991. godine kada je Crvena zvezda pobedila Kolo Kolo i postala prvak sveta. Na drugom mestu je finale domaćeg derbi sa Partizanom. Treća pozicija moje top liste je duel sa Milanom i čuvena magla. I na četvrtom mestu je utakmica Superkupa, sa Mančester junajtedom, nadigrali smo Đavole, ali su nas dobili sa 1:0”.

  1. Da li imate životni ili sportski moto?

“Smatram da je u životu najbitnije biti pošten prema svima, ispravan, normalan…. Priskočiti u pomoć kad se može”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu  koja dolazi Iz Francuske, simulacija, PSŽ (SIM) – MEC (SIM). Parižani su prvoplasirani sa 12 poena više od Olimpika. Mec ima 34 boda manje. Nova sezona bi mogla da započne krajem avgusta.

“Pokušajte igru gol, gol sa četiri plus”.

Izvor: MOZZART SPORT

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

Ostavite komentar