MozzartPet na pet

PET NA PET – MILOŠ TODOSIJEVIĆ: MNOGO TRUDA NE GARANTUJE USPEH, ALI MALO TRUDA SIGURNO GARANTUJE NEUSPEH 

Srpski atletičar, dogogodišnji kapiten Zvezde, stomatolog navija za Zvezdu, Slogu i Ribnicu!

261pregleda

Karijeru kao atletičar, u disciplini skok u vis, započeo je 2005. godine u AK Crvena zvezda za koju se takmičio dvanaest godina. Tokom karijere promenio je nekoliko trenera, ali najveći uspeh ostvario je sa Goranom Obradovićem. Deset puta je bio šampion Srbije, potom,vicešampion Balkana, dugogodišnji reprezentativac naše zemlje i višestruki pobednik međunarodnih mitinga. Lični rekord je preskočenih 221centimetara.

Po zanimanju je doktor stomatologije, živi i radi u Kraljevu. Oženjen je i ima devojčicu od četiri meseca.

Kada dozvole obaveze ide u teretanu, na trčanje, tek da se odrzi forma. U upravnom odboru je AK “Kraljevo” sa željom podizanja nivoa atletike u gradu na Ibru.

1.Da li ste svojevremeno, kao dečak i mladić, trenirali još neki sport i koji?

“Pre atletske karijere bio sam košarkaš u KK Sloga iz Kraljeva. Kapiten AK Crvena zvezda postao sam 2008. godine nakon završetka karijere legendarnog Dragana Perića. Predvodio sam klub do samog završetka karijere. Promenio sam, tokom karijere, nekoliko trenera, ali najveći uspeh i najduže sam ostao sa Goranom Obradovicem, trenerom Ivane Španovic. Bio sam Ivanin sparing partner punih šest godina. Sada smo veliki prijatelji”.

VIŠE NA MOZZART SPORTU:

https://www.mozzartsport.com/ostali-sportovi/vesti/pet-na-pet-milos-todosijevic-mnogo-truda-ne-garantuje-uspeh-ali-malo-sigurno-vodi-u-neuspeh/408253

 

Ostavite komentar