Mozzart

PET NA PET – Tomislav Cvetković: Goran Ivanišević je uvek bio prisutan i srećan sam jer sam ga upoznao i povremeno se družimo

Voditelj na radiju koji vas sluša rado se seti srebra Hrvatske na SP u fudbalu 2018. godine!

40pregleda

Oduvek ga je zanimalo sve i ništa pa je probao biti izviđač, astronom i glumac, ali se ipak odlučio za muziku. Gitara, koju je kupio, već godinama skuplja prašinu, ali misli da zna da peva.

Svoje prve reči u etru izgovorio je na hrvatskom radiju u Valpovštini, a onda je spakovao torbe i uputio se u Zagreb grad. Uvek se volio hvaliti svojim kulinarskim umećem pa prijateljima često donosi čvarke iz Slavonije i sprema špagete bolonjeze.

Slab je na humorističke serije i kućna druženja, a ako mu ideš na rođendan svakako ponesi nešto slano. Samo knjigu nemoj.

Tomislav Cvetković sa Đinom Damjanović svakog radnog dana od 13.00 do 17.00 sati vodi 385 Show na Narodnom radiju. Najslušaniji radio u Hrvatskoj, radio koji vas sluša!

385 Show

Uskoro Tomislav u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne, a danas u rubrici Pet na pet Mozzart Sporta.

1.Da li ste se svojevremeno bavili nekim sportskim  aktivnostima?

“Nažalost nisam i stvarno mi je krivo zbog toga. U mojoj porodici nisu baš bili sportisti, više muzičari. Ali da mogu da vratim vreme svakako bih trenirao tenis”!

2.Ko vam je bio uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Uzori su se menjali kako sam odrastao, ali Goran Ivanišević je uvek bio tu negde prisutan i jako sam srećan jer sam ga na kraju i upoznao i povremeno se i družimo”.

  1. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

“Ne pratim klupski nogomet. Gledam ponekad samo ‘važne’ utakmice. Ali nedovoljno da bih rekao da sam navijač nekog posebnog kluba”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Kada je Hrvatska osvojila Dejvis kup skakao sam po kući kao manijak sa svojih četrnaest godina i to se ne zaboravlja! I naravno – srebro Hrvatske na SP u fudbalu 2018. godine”.

Da li imate životni ili sportski moto?

“Preko trnja do zvezda – Per aspera ad astra”

 Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu LITVANIJA – ITALIJA. Gosti imaju dve pobede bez primljenog gola, 4:0. Litvanija ima jedan minimalan poraz u grupi “C”. Na preko 20 poslednjih duela Italija nije poražena. Litvanija je sa 4:0 poražena. Istorija je na strani Italijana 4:2:0.

“Pokušajte kombinaciju dvojka i dva plus, 2&2+”.

IZVOR: MOZZART SPORT

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar