Sport

Petu godinu golmanska akademija “No1” organizuje sjajno takmičenje za golmane

Nenad Vladić: Očekujemo učešće preko 120 perspektivnih čuvara mreže iz Srbije i regiona

1.04Kpregleda

Golmanska akademija “No1” petu godinu za redom organizuje međunarodno takmičenje golmana. Manifestacija se održava u nedelju 16. juna na terenima FK Sloboda u Koloniji.

Nadmetaće se golmani uzrasta od 7 do 18 godina iz Sarajeva, Višegrada, Mostara, Podgorice, Beograda, Novog Sada, Čačka…Preko 120 učesnika trudiće se da pokažu što više u nekoliko takmičarskih disciplina.

“Golmani će se nadmetati u disciplinama ‘golman protiv golmana’, izvođenju jedanaesteraca, distribucija lopte nogom odnosno rukom u akciji ‘Budi No1’”, podvlači jedan od koordinatora akademije “No1”Nenad Vladić.

Idejni tvorci golmanske akademije “No1” su Čačani, ali je ona zaživela u još nekoliko gradova, čak i izvan granica Srbije. I ove godine legendarni golman, trener i selektor Radojko Avramović Avram biće promoter akcije. Nagrade će uručivati još jedno veliko golmansko i trenersko ime Slavko Vojičić Džo.

Od ove godine dodeljivaće se i nagrada “Bogić Bogićević” kao sećanje na prerano upokojenog legendarnog golmana i trenera Bogića Bogićevića.

 

Ostavite komentar