Društvo

PKS i RPK Zlatiborskog upravnog okruga nagradile najuspešnije kompanije i pojedince

68pregleda

Privredna komora Srbije, dodelila je godišnja priznanja najuspešnijim privrednicima i kompanijama  iz cele zemlje koji su se svojim radom, angažovanjem i rezultatima istakli kao najuspešniji i najbolji u tekućoj godini. Za postignute poslovne uspehe, nagradu PKS dobila je kompanija „Matis doo” iz Ivanjice.

-Zahvaljujem se Privrednoj komori Srbije na ovom prestižnom priznanju. Kompanija ’’Matis’’ se trudila da bez obzira na veoma tešku situaciju izazvanu virusom COVID19 nastavi sa ulaganjem u  razvojne kapacitete firme, kako u Ivanjici tako i u čitavom regionu.  Prepoznavanje  truda naše, kao i drugih kompanija i privrednih subjekata sa razvojnom vizijom, daje nam podstrek da usavršavamo i proširujemo kapacitete.-rekao je vlasnik kompanije „Matis“,Dragomir Lazović.

Kompanija „Matis“ je regionalnog lidera u proizvodnji i prodaji nameštaja.U Srbiji ima preko 30 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan putem sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde postoje 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.Kvalitet, dizajn i pristupačnost prepoznati su od strane velikog broja kupaca. “Oseti razliku“, slogan je, ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi kompanija „Matis“, budu uneti principi kojima se kompanija rukovodi od samih početaka

PR tekst

Ostavite komentar