Humanitarni rad

 “Quantox fondacija”

Ove godine priprema preko 600 humanitarnih novogodišnjih paketića!

151pregleda

Pre par meseci skrenuli smo vam pažnju na relativno mladu humanitarnu organiziaciju “Quantox fondacija” koja je u Čačku osnovana pre nepunu godinu dana. Fondaciju su osnovali vlasnici kompanije “Quantox Technology” Vuk i Milan Popović. Sama fondacija je proistekla iz humanitarnih aktivnosti koje već duži niz godina organizuje i podržava ova renomirana IT kompanija koja posluje širom sveta, a ima kancelarije u Čačku, Nišu, Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Skoplju, Kijevu i Frankfurtu. U osmišljavanju i pokretanju humanitarnih akcija pored vlasnika kompanije učestvuju i svi zaposleni.

“Quantox fondacija” se u poslednjih meseci ističe u svojim humanitarnim akcijama, a u nekoliko navrata pridružila se i humanitarnim akcijama Udruženja Čačana u Beogradu. Čak je podržala nastojanja i umetničke promocije dela članova našeg Udruženja, na čemu smo im posebnno zahvalni.

Već drugu godinu zaredom  “Quantox fondacija” se trudi da ulepša novogodišnje praznike što većem broju mališana širom Srbije. Ove godine pripremaju preko 600 humanitarnih novogodišnjih paketića koje će podeliti deci u sledećim ustanovama:

– Zračak u Čačku, ustanova koja pomaže deci sa posebnim potrebama
– NURDOR udruženju u Kragujevcu i Beogradu koje olakšava i ulepšava živote deci oboleloj od malignih bolesti
– Svratištu za decu i mlade u Beogradu koje pomaže u odrastanju deci sa Beogradskih ulica
– Domu Duško Radović u Nišu u kom žive deca bez roditelja
– Prihvatilištu za decu “Sigurna dečija kuća” u Novom Sadu koja pruža utočište ugroženoj deci
– Domu Veternik u Novom Sadu čiji su stanovnici deca i mladi ometeni u razvoju
– Deci kojoj je to najpotrebnije iz Ćuprije u sardanji sa organizacijom Pomoć prijatelju.
– Specijalno odeljenje Osnovne škole “Živko Ljujić” u Novoj Varoši

Samoj akciji su se priključili i zaposleni firme “Quantox Technology”Udruženje Čačana u Beogrtadu poziva svoje članove i prijatelje Udruženja da svojim novčanim prilozima pomognu da ovogodišnji broj paketića bude što veći. Iz  “Quantox fondacije” nam naglašavaju da će sav uplaćeni novac naših članova biti upotrebljen za nabavku dodatnog broja novogodišnnjih paketića. Više informacija o samoj akciji možete pronaći na sajtu fondacije  https://quantoxfondacija.rs/ .PODACI O RAČUNU ZA UPLATU DONACIJA ZA DEČIJE NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE:
Broj računa fondacije: 160-6000000765134-55
Primalac: “Qunatox fondacija” Episkopa Nikifora Maksimovića 31, Čačak
Svrha uplate: Kupovina humanitarnih novogodišnjih paketića

      U ovim teškim vremenima kada vlada globalna pandemija i kada svi zajedno strepimo za svoje najmilije drago nam je što postoje humani ljudi sa kojima se dobro razumemo i delimo istu želju da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna. Blagodat ispunjene mogućnosti da se pomogne drugome je nešto što svako od nas neizostavno treba sebi da priušti.

UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar