Sport

Stavljena je tačka na drugo izdanje Košarkaškog kampa ,,Malina“

Na kampu je učestvovalo 130 mladih košarkaša i košarkašica...

341pregleda

U nedelju 10. jula okončan je drugi po redu Košarkaški kamp ,,Malina“.

Bivši proslavljeni košarkaš, a sada trener prvog tima Borca, Marko Marinović, popularni Malina, sa velikim brojem prijatelja i kolega i ove godine je organizovao košarkaški kamp namenjen razvoju mladih košarkaša i košarkašica.

Baš kao i lane, i ove godine je veliki broj zaljubljenika u košarku došao u grad na Moravi kako bi učio od proverenih stručnjaka.

Na završnoj svečanosti koja je upriličena povodom završetka kampa, osnivač i idejni tvorac, Marko Marinović, izjavio je sledeće:

,,Moram da priznam, veoma sam zadovoljan ovogodišnjim izdanjem košarkaškog kampa koji nosi moje ime. Odziv mladih je ponovo bio veliki, a bilo je očito da su deca uživala i dobro se provela u Čačku. Ali ono što je najbitnije jeste da su značajno unapredili košarkašku veštinu radeći sa našim najboljim trenerima. Nadam se da će kamp postati tradicionalan, pa da ćemo u godinama koje dolaze uživati u radu sa talentovanom decom“, rekao je Marko Marinović.

Nije zgoreg još jednom pomenuti i posebno istaći da je glavni cilj tvorca kampa da on postane tradicionalan i da se svake godine sve više i više mladih ljudi okuplja u Čačku, kako bi učili i značajno unapredili svoju košarkašku veštinu.

Tekst i foto: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Ostavite komentar