Društvo

Upišite kurs nemačkog ili engleskog jezika i pohađajte drugi besplatno online

Akademije Oxford Čačak

107views

 

Neverovatnu ponudu za sve zainteresovane ima Škola stranih jezika Akademije Oxford Čačak. Iako zvuči nekome neverovatno, istina je!
Samo u ovoj školi imate mogućnost da upišete kurs engleskog jezika ili nemačkog, a da dobijete priliku i da potpuno besplatno pohađate jedan od online kurseva iz ponude. Na taj način svi zainteresovani dobijaju šansu da steknu nova znanja i veštine, što će im svakako poslužiti u daljem životu i radu.
Kursevi engleskog i nemačkog za sve uzraste po pristupačnim cenama.
Vrlo je jednostavno da steknete validan sertifikat o nivou poznavanja stranog jezika ako odlučite da upišete Školu stranih jezika Akademije Oxford u Čačku. I ne samo to! Samim tim što pohađate kurs nemačkog jezika ili engleskog, dobijate gotovo neverovatnu mogućnost. Ukupno je 10 online kurseva u ponudi, koje ova škola svakom novom polazniku dodeljuje gratis.
Pored toga što možete pohađati specijalizovanu online obuku za mape uma i za organizaciju učenja, imate mogućnost i da kroz online kurs savladate tehnike pamćenja, ali i brzo čitanje. Otvorena je i mogućnost za pohađanje online kursa za veštine prezentovanja i to potpuno besplatno, ukoliko upišete kurs nemačkog jezika ili engleskog. Svakako je dobro istaći podatak da se na listi besplatnih online edukacija, koje omogućuje polaznicima Škola stranih jezikaAkademije Oxford Čačak,nalazeikurs kreativnog pisanja, ali i kurs pisanja za web/blog i za upravljanje vremenom. Ponudom je obuhvaćena i specijalizovana obuka poslovne komunikacije, ali i kreativnog pisanja za decu.
Jednom rečju, mnogo je interesantnih tema, te je potrebno samo da se polaznik odluči za onu, koja ga najviše u datom momentu zanima.
Isključivo uz poštovanje pravila Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, poznatog kao CEFR (The Common European Framework for languages) se organizuje nastava u ovoj školi.Svakipolaznikće, na osnovu procenjenog znanja, biti u mogućnosti da pohađa nastavu na jednom od ukupno šest nivoa. Tu su nivoi A grupe, odnosno A 1 i A 2, kao osnovni ili početni i viši početni, potom nivoi B grupe, to jest niži i viši srednji nivo i niži napredni i viši napredni, odnosno C 1 i C 2 nivoi.
Strani jezici za najmlađe polaznike.


Svakako treba posebno naglasiti i to da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Čačku organizuje i kurs engleskog jezika za decu, ali i nemačkog i drugih stranih jezika.
U tom slučaju je nastavau potpunostiprilagođenauzrastupolaznikai njihovim interesovanjima. Naravno da se iskusni predavači maksimalno pridržavaju aktuelnog programa, ali aktivnosti u toku nastave usklađuju da uzrastom dece, kako bi nastava njima bila interesantnija. Tako se postiže najbolji učinak tokom obuke.
Upravo zahvaljujući takvom pristupu, svako ko pohađa kurs nemačkog jezika za decubiće u prilici da stekne osnovna znanja tog ili engleskog, odnosnobilokogizabranogjezika, teće kasnije moći da nastavi da ga nadograđuje.
Upis na kurseve nemačkog i engleskog jezika
Neophodno je da svako ko je zainteresovan da nauči engleski ili nemački jezik, odnosno da na viši nivo podigne trenutno znanje jezika, izvrši prijavljivanje.
Škola stranih jezika Akademije Oxford Čačak se nalazi na adresi Pivarska broj 10/2 i otvorena je radnim danima u periodu od 08 do 19 h, kao i subotom od 09 do 14 h. Ako nekome ne odgovara da direktno u školi izvrši prijavljivanje, to može učiniti i u toku radnog vremena na brojeve telefona 032 32 11 76 i 069 30 80 621, odnosno na mejl adresu cacak@akademijaoxford.com
U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom je predviđeno da nastava bude organizovana na uobičajeni način, to jest u prostorijama škole. Bude li došlo do promena, škola će maksimalno poštovati propisane mere, kao i do sada, te će i princip organizacije nastave sa njima uskladiti. Svaki polaznik će na vreme dobiti potrebne informacije o eventualnim izmenama.

PR tekst