Sport

USKORO KREĆE BASKET TURIR ,,KRAJ MORAVE”

Prijave za turnir počinju u ponedeljak 1. avgusta…

435pregleda

U ponedeljak 8. avgusta u 18 časova startuje četvrto po redu izdanje košarkaškog turnira ,,Kraj Morave“. Razume se, mesto igranja biće isto kao lane, odnosno na košarkaškom terenu SC Mladost. Svečano otvaranje turnira zakazano je za 20:30.

Baš kao do sada, organizatori su SC Mladost, kao i Vuk Obradović, idejni tvorac turnira.

Prijave kreću u ponedeljak 1. avgusta, a biće obavljane u službenim prostorijama dvorane kraj Morave svakog radnog dana od 12 do 15 časova, ili putem telefona 064/6412-787.

Turnir će trajati, kako je zamišljeno, oko sedam dana. Baš kao i prošlog leta, turnir će se igrati po sistemu tri plus jedan, a mogućnost učešća imaće sledeće kategorije:

Mlađi pioniri – 2010. godište i mlađi.

Pioniri – 2008. i 2009. godište.

Kadeti – 2006. i 2007. godište.

Juniori – 2004. i 2005. godište.

Seniori – 2003. godište i stariji.

Za osvajače prva tri mesta u svim kategorijama obezbeđene su prigodne nagrade, a za pobednike i novčane.

Organizator turnira Vuk Obradović naglašava da je velika stvar što je ova manifestacija postala tradicionalna.

,,Ovo će biti četvrti put kako se organizuje i sprovodi u delo basket turnir ,,Kraj Morave”. Pre tri leta je bio premijerni, a čak smo organizovali i jedno zimsko izdanje turnira u Plavoj hali. Uz svesrdnu pomoć SC Mladost sva tri prethodna turnira su sprovedena na najvišem nivou. Ne mogu da iskažem koliko mi je drago što će po četvrti put biti održan basket turnir ,,Kraj Morave” i što će ljubitelji košarke imati priliku da učestvuju, ali i da isprate najzanimljivije utakmice. Cilj je bio da turnir postane tradicionalan, a u toj nameri smo uspeli, zbog čega sam posebno ponosan”, rekao je Obradović.

Tekst: Nikola Minović/Kablarnet.rs

Ostavite komentar