Humanitarni rad

Za Budimirov divan dan!

80pregleda

Više puta pisali smo o porodici Gorice Ilić, samohrane majke iz Čačka koja se brine o svoje šestoro maloletne dece. U poslednjih par godina povremeno im pomažemo donacijama u nameštaju, hrani, garderobi i novčanim prilozima.

utorak 23. februara 2021. godine Goricin sin Budimir slavi svoj 11. rođendan. Kako je mnogočlana porodica Ilić skromnih materijalnih mogućnosti i teško sastavlja kraj sa krajem pozivamo sve koji su u mogućnosti da novčano pomognu da Budimir, zajedno sa braćom, sestrom i drugarima, uz rođendansku tortu i svečanu trpezu proslavi svoj divan dan. Potrebno je nešto novca za piće, hranu i grickalice za slavljenika i njegovo društvo. Ukoliko se sakupi i nešto više porodici Ilić će svakako dobro doći.

Broj tekućeg računa majke Gorice Ilić je 170001055980800014 i otvoren je kod UniKredit banke.

      Oni koji žele da pomognu porodici Ilić na neki drugi način mogu se javiti porukom na fejsbuk nalog “Udruženje Čačana u Beogradu”, SMS porukom na telefon 063/7444-801, ili na mejl udruzenjecacana@gmail.com radi dogovora oko pomoći.

      Molimo sve naše članove Udruženja i pratioce na mrežama da na pravi način shvate ovu našu akciju. Porodica Ilić će i sama, naravno uz dosta poteškoća, uspeti da organizuje i proslavi Budimirov rođendan. Mi samo želimo da pokažemo Ilićima da mislimo na njih, da nisu sami i da će uvek imati kome da se obrate ukoliko im pomoć zatreba. Darivajući uvek više dobijemo nego što damo. Nadamo se da će to shvatiti što veći broj naših sugrađana.

S poštovanjem,

UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar