Kultura

“Životinjska farma”

165views

U subotu 18. januara sa početkom u 20.00 časova Gradsko pozorište Čačak odigraće svoju novu predstavu Životinjska farma” u Velikoj sali Gradske biblioteke Vladislav Petković Dis”.

Predstava je urađena po jednom od najpoznatijih dela svetske književnosti, po romanu Džordža Orvela „Životinjska farma”, dramatizaciju teksta potpisuje Sara Radojković, dok režiju Patrik Lazić. Glumačku ekipu čine BratislavJanković, Una Đelošević, Ivana Terzić, Nikola Voštinić, Dragana Milošević Kuraica i DušanRadojičić.
Za muzičku pratnju zadužen je poznati čačanski perkusionista Aleksandar Alempijević koji svojim ritmovima i zvukovima daje posebnu draž predstavi.

Nakon realizacije svoje prve predstave Triptih o radnicima”Gradsko pozorište Čačak nastavilo je sa radom na stvaranju novog komada na koji smo veomap onosni. Pored navedene dve predstave na našem repertoaru se nalazi i predstava„Ostrvo”. Sigurnim koracima GPČ gradi svoj repertoar i pozicionira sebe kao mladu, ali značajnu ustanovu kulture našeg grada, veliko mi je zadovoljstvo i čast da vas pozovem da pogledate predstavu i podržite rad najmlađeg pozorišta u Srbiji.”– Izjavio je v.d. direktora Bratislav Janković.

Karte možete kupiti na info pultu Biblioteke po ceni od 400 dinara.

A. A.

Ostavite komentar