Humanitarni rad

“NEKA SE SVAKO DETE RADUJE BOŽIĆU”

993pregleda

Udruženje Čačana u Beogradu i ove godine pridružuje se Kolu srpskih sestara “Nadežda Petrović” iz Čačka i firmi “IVB Solutions” u njihovoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji “NEKA SE SVAKO DETE RADUJE BOŽIĆU”. Cilj akcije je prikupljanje pomoći za decu iz manje imućnih porodica u našem kraju, tako da srećno dočekaju i proslave božićne praznike. Akciji se pridružo i veći broj firmi, organizacija i pojedinaca iz Čačka i okoline.

U akciji možete učestvovati na dva načina. Prvi je uplatom donacije na žiro račun 155–0000000024079–38 Halk Banka (Čačanska Banka a.d.), sa naznakom “Za božićnu humanitarnu akciju”. Drugi način je preko donacije proizvoda za decu, i to garderobe, hrane, slatkiša, igračaka, sredstava za higijenu i drugog. Posebno apelujemo na one naše članove koji mogu donirati polovnu dečiju garderobu koja je u dobrom stanju za nošenje da to zaista i učine. Nešto što se nama u datom momentu ne čini bitnim nekom može značiti mnogo. Kako u ovoj akciji kao Udruženje učestvujemo već duže vreme, možemo se pohvaliti da su naši članovi tokom ove godine već prikupili preko 100 kilogarma dečije garderobe koja spremna čeka da se pošalje za Čačak. Nadamo se da ćemo u narednih 7-8 dana skupiti još mnogo više. Zahvalnost dugujemo i kompaniji “Auto Čačak”, posebno gospodinu Radetu Panteliću, koji nam već nekoliko godina pomažu da ovu humanitarnu pomoć dostavimo do Čačka.

Za novčane priloge akciji:
Tekući račun  155–0000000024079–38 Halk Banka, sa naznakom “Za božićnu humanitarnu akciju”

Prihvat donacija u stvarima Udruženje Čačana u Beogradu biće organizovata tako što će do 20. decembra 2021. godine svi koji žele da doniraju stvari moći da se jave mejlom na udruzenjecacana@gmail.com, SMS porukom na telefon 0637444801 ili porukom na našem Fejsbuk nalogu “Udruženje Čačana u Beogradu”. Oni koji žive u Čačku donacije u robi mogu dostaviti u prostorije Kola Srpskih Sestara u ulici Cara Lazara broj 33, Čačak. Pre toga se možete najaviti gospođi Bojani iz Kola Srpskih sestara na broj telefona 0653489000.

S poštovanjem,

UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

 

Ostavite komentar