Humanitarni rad

“NEKA SE SVAKO DETE RADUJE BOŽIĆU”

1.71Kpregleda
Udruženje Čačana u Beogradu i ove godine se pridružuje Kolu srpskih sestara “Nadežda Petrović” iz Čačka u njihovoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji “NEKA SE SVAKO DETE RADUJE BOŽIĆU”. Cilj akcije je prikupljanje pomoći u novcu, garderobi, hrani, slatkišima i sredstvima za higijenu za decu iz manje imućnih porodica našeg kraja, tako da srećno dočekaju i proslave božićne praznike. Akciji se pridružio veći broj firmi, organizacija, udruženja i pojedinaca iz Čačka i okoline.

U akciji možete učestvovati na dva načina. Prvi je uplatom novčane donacije na žiro račun  Kola srpskih sestara “Nadežda Petrović” iz Čačka . Broj računa je 155–24079–38 Halk Banka a. d. Beograd (bivša Čačanska Banka a.d.), a na uplatnici treba staviti naznaku “Za božićnu humanitarnu akciju”. Drugi način je preko donacije proizvoda za decu, i to garderobe, hrane, slatkiša, igračaka, sredstava za higijenu i drugog. Posebno apelujemo na one naše članove koji mogu donirati polovnu dečiju garderobu koja je u dobrom stanju za nošenje da to zaista i učine. Nešto što se nama u datom momentu ne čini bitnim nekom može značiti mnogo.

Zainteresovani iz Beograda koji su u mogućnosti da doniraju stvari mogu ih predati u sredu 18. decembra 2019. godine od 20h do 21h u prostorijama  Matice iseljenika i Srba u regionu, ulica Nušićeva 4/1 u Beogradu (preko puta Terazijske česme, ulaz pored Greenet kafea u Nušićevoj ulici, I sprat)  posle tradicionalne kulturno-umetničke manifestacije “Dani Čačka u Beogradu 2019” koja će u organizaciji Udruženja Čačana u Beogradu biti održana u istom prostoru sa početkom od 19 časova. Oni koji nisu u mogućnosti da donaciju u robi predaju tog dana mogu se javiti SMS porukom na telefon Udruženja Čačana u Beogradu 0637444801 neki dan ranije radi dogovora o ranijem preuzimanju.  Svi koji žive u Čačku donacije u robi mogu dostaviti u prostorije Kola Srpskih Sestara u ulici Cara Lazara 33 u Čačku (kontakt telefoni 065/348-9000 Bojana i 060/202-46-24 Igor).


Donacije u novcu: račun Kola srpskih sestara iz Čačka 155-24079-38 Halk banka – sa naznakom  “Za božićnu humanitarnu akciju”

Donacije u stvarima za decu (garderoba, slatkiši, igračke, sredstva za higijenu…) mogu se predati u sredu 18. decembra 2019. god  od 20h do 21h u Matici iseljenika i Srba u regionu, ulica Nušićeva 4/1 u Beogradu (preko puta Terazijske česme, ulaz pored Greenet kafea u Nušićevoj ulici, I sprat)   
S poštovanjem,
UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar