Humanitarni rad

Potrebna pomoć za samohranu majku četvoro dece Draganu Majstorović

Tekući račun Dragane Majstorović 160-5300101645616-72 Banka Intesa

1.85Kpregleda

Za hitnu pomoć nam se obratila naša sugrađanka, gospođa 
Dragana Majstorović, samohrana majka četvoro dece koja živi u Čačku. Dragana koja je 1981. godište doskora je vredno radila ne birajući poslove, a sve u cilju da prehrani svoju mnogočlanu porodicu i obezbedi joj najosnovnije životne uslove. Nažalost, pre oko tri meseca za nju su počeli ozbiljni zdravstveni problemi koji su joj onemogućili rad, a potom je konstatovano da joj se razvio karcinom dojke. U sledećih dan ili dva očekuju se rezultati dodatnih ispitivanja, a potom u narednih sedam dana Draganu očekuje i hitna operacija, najverovatnije u Beogradu.

      Kako je porodica Majstorović već duže vreme bez dovoljno prihoda za život pošto Dragana nema stalno zaposlenje molimo sve one koji su u mogućnosti da im svojim donacijama pomognu da nekako prebrode ovaj teški životni period koji ih očekuje. Ispod ovog pasusa je naveden broj Draganinog dinarskog tekućeg računa na koji svi koji to žele mogu da uplate pomoć.

Tekući račun Dragane Majstorović
160-5300101645616-72 Banka Intesa

      Nadamo se da ćemo uskoro čuti dobre vesti i da će uz našu zajedničku pomoć i dobru sreću naša zemljakinja Dragana Majstorović moći da nastavi da se požrtvovano bori za svoju budućnost i budućnost svoje mnogočlane porodice.

NAPOMENA:
 Pre pokretanja ove akcije imali smo uvid u medicinsku dokumentaciju Dragane Majstorović

S poštovanjem,

UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar