Humanitarni rad

Slobodanki Đorđević i njenoj petočlanoj porodici hitno potrebna pomoć!

Slobodanka Đorđević 200-0000041695234-88 Poštanska štedionica

467pregleda

Za pomoć nam se obaratila gospođa Slobodanka Đorđević  koja sa svojom porodicom živi u Čačku. Slobodankinu porodicu čine dvoje dece od 7 i 9 godina, suprug i baka. Žive u neuslovnoj polusrušenoj kući u Lominoj ulici u Čačku u koju su se uselili pre nekog vremena. U kući nema ni vode ni struje. Nezaposleni su, imaju zdravstvenih problema i korisnici su usluga i pomoći Centra za socijalni rad u Čačku.

U poslednje vreme Slobodankin sin Dejan ima ozbiljnih problema sa vidom, tako da su mu potrebni dodatni pregledi i intervencije u Beogradu koje je usled pandemije Kovid virusa teško zakazati i obaviti. I drugo dete je, prema Slobodankinim rečima, bolesno i konstantno pod terapijom. Napomenula nam je da je i sama nedavno operisana, a da suprug već duže vreme pati od epilepsije.

Iz navedenih razloga porodica Đorđević moli za svaku vrstu pomoći, kako pomoć u novcu, tako i pomoć u hrani, odeći, ogrevu, sredstvima za higijenu itd. Svi koje žele da u nekoj robi pomognu Đorđeviće mogu se javiti Udruženju Čačana u Beogradu porukom na Fejsbuk profil, mejlom na mejl Udruženja udruzenjecacana@gmail.com ili SMS porukom na telefon Udruženja 0637444801.

Oni koji žele da pomognu novčanim prilogom mogu uplatiti pomoć na Slobodankin tekući račun:
Slobodanka Đorđević 200-0000041695234-88 Poštanska štedionica.

Nadamo se da ćemo porodici Đorđević bar malo olakšati i poboljšati tešku situaciju u kojoj se nalaze.

S poštovanjem,
UDRUŽENJE ČAČANA U BEOGRADU

Ostavite komentar