Ekonomija

Matis – nova nagrada za kvalitet

757pregleda

U okviru 57.Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije dodeljena su prestižna priznanja najuspešnijim kompanijama.Sajamskim ključem z akompletnu promociju proizvodnog programa nagrađena je kompanija  ‘’Matis’’iz Ivanjice.

Ovo je još jedno u nizu priznanja koje je za kvalitet, inovativnost i uspešnost u poslovanju ponela ivanjička kompanija ‘’Matis’’.

Prvi Sajamski ključ ‘’Matis’’ je dobio 2015. godine, zatim slede 2017., 2018. i 2019. godina.

Ove godine konkurencija je bila izuzetno jaka o dobitnicima je odlučivao internacionalni stručni žiri, kojim je predsedavala Francesca De Ponti, a članovi su bili: Branko Nikolić, Marko Sousa Santos, Gorazd Malačić i Tanja Jović.

“Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, budu uneti principi kojima se kompanija rukovodi od samih početaka. Kvalitet, dizajn i pristupačnost prepoznati su od strane velikog broja kupaca. Savizijom regionalnog lidera u proizvodnji i kvalitetukompanija MATIS GROUP u Srbijiima 27 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan putem sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde postoje 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemaljaEvrope.

Ostavite komentar